Promoció Econòmica torna a subvencionar la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa

05 Ago 2019
Angles curs

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí obre el període de presentació de sol·licituds de les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en la llengua anglesa de la població de Vilanova del Camí per al curs 2019-2020


Promoció Econòmica Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Aquest dilluns ha sortit publicada al BOPB la convocatòria de les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en la llengua anglesa de la població de Vilanova del Camí per al curs 2019-2020. El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de novembre de 2019.

Les subvencions van destinades a aquelles persones que s’inscriguin, acreditin una assistència mínima del 80% i/o obtinguin el diploma acreditatiu oficial del curs d’anglès Nivell C1 en les acadèmies d’anglès capacitades per oferir aquest nivell del municipi de Vilanova del Camí.

La quantia de la subvenció serà del 75% del cost del curs amb un màxim de 395€ si estan aturats i del 50% del cost del curs amb un màxim de 265€, si es troben en actiu.

Les bases de la subvenció es troben a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí  www.vilanovadelcami.cat

Per més informació us podeu adreçar a Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al Centre d’Innovació Anoia (carrer dels Impressors, 12) o bé al telèfon 93 805 44 11 (ext.5). També podeu enviar un correu a l’adreça: peconomica@vilanovadelcami.cat


Ajuntament web baner 720x230-v2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by