Prop de 300 participants al Cros Pompeu Fabra que obria el Campionat Escolar d’enguany

16 Nov 2018
cros pompeu fabra 1
Foto Escola Pompeu Fabra

El bon temps ha acompanyat aquest cap de setmana la celebració de la 16a edició del Cros Pompeu Fabra. Prop de 300 participants, pràcticament la meitat dels quals eren de l’escola, han gaudit d’aquesta matinal esportiva que ha obert el calendari de cros del curs 2018-2019 a la comarca. La prova ha anat a càrrec, un any més, de l’AMPA Pompeu Fabra, amb el suport d’Esports Vilanova i el Consell Esportiu de l’Anoia

Dels 290 corredors, 142 representaven l’escola amfitriona, molt presents, sobretot en les categories de pàrvuls, on els escolars del Pompeu Fabra van fer pòdium en totes les curses.

La categoria de prebenjamins ha estat una de les més participades de la cursa amb 24 corredores fèmines i 44 en categoria masculina. A destacar el segon lloc per a Abril García Sánchez i el quart per a Unai Mejías Garrido. El primer lloc va ser per a Iris Jiménez Egea de l’Escola Marta Mata i per a Biel Borràs Esteras de l’Escola Castell d’Òdena.

També els benjamins han fet un bon paper a la cursa. Mar Fenández Reguero era quarta a la general i primera de l’escola, entre 27 participants, mentre que Adrià González Roset, era tercer entre 20 corredors benjamins. Els campions en aquesta cursa van ser Íngrid Martín Dalmases, de l’Emili Vallès, i Joan Martínez, de Escolàpies Igualada.

En categoria aleví, Aitana Benito González, era primera de l’escola i segona de la general, després de Martina Solà Solernou de l’Escola Garcia Fossas, campiona absoluta entre les alevines. En la categoria masculina, Roger Quintana del Marquès de la Pobla va ser el primer, mentre que Álvaro Bravo Jiménez arribava en cinquena posició, però també s’emportava la medalla per ser el primer del Pompeu Fabra.

Al final de la matinal es va fer el lliurament de premis per als tres primers guanyadors de cada categoria i també per al primer de l’escola en cadascuna de les curses.

L’entrega de medalles va anar a càrrec de representants de l’Ampa, de la direcció del centre, encapçalada per Raúl Rubio, i dels regidors Francisco Palacios, Eva Vadillo i Imma González.
El regidor d’Esports, Camilo Grados, es va excusar per motius laborals.

Trobareu tots els resultats en la classificació adjunta


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by