PSC i IC-V signen un pacte de govern per a la legislatura 2003-2007

23 Jul 2003

Els representants de les candidatures del PSC i d’IC-V a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Joan Vich i Francesc Viera respectivament, van signar ahir un pacte per al govern del municipi durant la legislatura 2003-2007.

Joan Vich va llegir els acords que es comprometen a impulsar en un clima d’enteniment, cooperació, col·laboració, informació, transparència i participació amb totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament.

Un dels compromisos és la promoció de les polítiques de gènere. L’educació la cultura, la millora dels serveis personals i el suport a aquells col·lectius més necessitats.

El pacte també contempla el foment de la participació ciutadana, impulsant i garantint el seu accés als mitjans de comunicació local. PSC i iC-V aposten per pel respecte al pluralisme i la diferència, el suport a les associacions el civisme i l’educació vial i urbana. La diversitat, la tolerància i la solidaritat.

Joan Vich i Francesc Viera van subscriure la voluntat compartida de fer compatible el creixement sostenible de Vilanova, el respecte pel medi ambient i els espais naturals.

El compromís de les dues forces d’esquerra que governaran Vilanova els propers quatre anys també contempla la revisió del pla General com un instrument de planificació urbanística que cercarà la màxima participació i consens ciutadà. Tant Vich com Viera asseguren que les propostes hauran de garantir una millora en la qualitat de vida dels ciutadans, un desenvolupament urbanístic de qualitat, més i millors espais verds i també equipaments.

En aquest sentit tant des del PSC com des d’IC-V s’han compromès a complementar els equipaments que ja existeixen i a crear-ne de nous dirigits als infants, els joves i a la gent gran.

El pacte també recull el compromís de promoure l’habitatge per aquells sectors que més ho necessitin així com la promoció comercial i industrial, les polítiques actives de formació i ocupació i especialment entre el col·lectiu de joves i de dones.

Els acords van més enllà del municipi ja que també existeix un compromís per reforçar i col·laborar amb la resta dels municipis de la Mancomunitat i millorar els serveis públics com el transport, la comunicació, la sanitat o la promoció econòmica.

Després de la signatura del pacte, Vich va lamentar no poder signar-lo a tres bandes referint-se a ERC que finalment no s’ha incorporat al govern per problemes interns del partit.

Per la seva banda, Francesc Viera va assegurar que els propers anys seran molt importants pel procés de transformació i de progrés de Vilanova del Camí. En aquest sentit el representant d’IC-V va afirmar que el municipi està en unes condicions òptimes per afrontar aquests canvis que des del PSC i IC-V es plantegen amb gran il.lusió.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by