Quatre alumnes acaben amb èxit el Projecte Morera i aposten per seguir l’escolarització reglada

04 Jun 2019
PROJECTE MORERA 2019

L’alcaldessa i la regidora d’Educació en funcions, Noemí Trucharte i Eva Vadillo respectivament, han rebut aquest dilluns a la Sala de Plens de l’Ajuntament vilanoví els quatre alumnes que han participat al Projecte Morera. En aquest acte també hi ha participat el director de l’INS Pla de les Moreres, Pep Martí, la psicopedagoga del Centre M Carmen Barbero i la directora de la llar d’infants El Molinet, Cristina Segura


Educació Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Aaron Marujo Ramírez; Nora Bartual Ramos; Cristian Ciruelo Dalmases i José Estévez González són els quatre alumnes que han pres part en aquest projecte que els ha ofert l’oportunitat de fer un tast professional en alguns dels centres d’ensenyament del municipi, com l’Escola Joan Maragall, l’Escola Marta Mata i la llar d’infants El Molinet i també a Supermercados Sebastián, col·laboradors d’aquest projecte.

L’alcaldessa Noemí Trucharte ha agraït l’esforç de l’alumnat que ha complert amb escreix les expectatives fixades i confia en la continuïtat del projecte Morera, perquè és una gran oportunitat per aquests adolescents que a partir d’una aproximació al món laboral troben un nou al·licient per acabar el cicle. 

Des de l’Ajuntament i des de l’institut han felicitat especialment a José Estévez, que es va presentar a les proves d’accés per a un cicle formatiu de Grau Mitjà i les ha aprovat.

L’Aaron, la Nora i el Cristian han decidit continuar els estudis i tancar el cicle i el curs vinent faran 4t d’ESO.

Pep Martí, director de l’INS Pla de les Moreres va insistir en la importància d’aquest projecte, el principal objectiu del qual és reduir l’abandonament escolar i per tant aconseguir acabar l’ESO. Martí també ha volgut posar en valor la col·laboració dels diferents centres d’ensenyament local, Supermercados Sebastián i l’Ajuntament per donar suport al projecte que serveix de trampolí per accedir a altres estudis o al mercat laboral amb una mínima formació i qualificació professional.

La recepció va acabar amb un petit refrigeri i el lliurament d’un certificat per part de l’Ajuntament i un regal per a cada alumne: un abonament per a la temporada de piscina.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by