Ràdio Nova enceta la segona temporada de “Valors Actius” l’espai de dedicat als emprenedors locals |ÀUDIO|

20 Oct 2017

Valors actius logo baner VI


Ràdio Nova ha encetat avui la segona temporada  “Valors actius”, l’espai dedicat als emprenedors locals. El programa, que durant la temporada passada ens va oferir la possibilitat de conèixer 21 experiències empresarials, torna a l’emissora local, amb el mateix format, una entrevista breu d’uns 10 minuts, que s’emet després de l’informatiu de les 13 h, i durant la qual es repassa la  trajectòria i les característiques de l’empresa o comerç protagonista


L’espai radiofònic, Valors Actius, té també una versió al web vilanovainformacio.cat, que també va tenir una molt bona acollida durant la primera temporada, amb milers de visites i amb força interacció a les xarxes socials.

El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, ha estat el primer convidat del Valors actius “un programa d’èxit” – ha dit- “que està funcionant molt bé i que és engrescador pels comerciants perquè poden explicar com és el seu comerç, els trets que els diferencien de la resta, i el resultat és molt positiu”.  De fet, ja hi ha 11 entrevistes concertades.


Jordi Vilarrúbias: “Comprar a Vilanova és fer poble i això ens beneficia a tots”


VA jordi vilarrubias (7)

Durant l’entrevista, Jordi Vilarrubias també ha parlat d’altres projectes de l’entitat com una campanya per promocionar el comerç de proximitat que posaran en marxa el proper mes de novembre. “Es tracta de conscienciar la ciutadania que comprar a Vilanova del Camí és fer poble i que això reverteix en el comerç local, que pot generar més llocs de treball i que en definitiva ens beneficia a tots” assegura Vilarrubias.

Pel que fa a la campanya que es va iniciar al juny, adreçada als comerços joves, amb menys d’un any d’existència, i als dedicats a perruqueria i estètica, Vilarrubias ha explicat que es manté activa fins a final d’any. La campanya, que ha aportat alguns nous associats, ofereix la possibilitat de beneficiar-se  dels avantatges que ofereix l’entitat sense quota el primer any.


D’altra banda, i malgrat que encara queden dies per les festes nadalenques, el president de Vilanova Comerç ja ha avançat alguns detalls de la Fira de Nadal. Serà el 3 de desembre i torna a la plaça del Mercat. També ha explicat que han decidit posar carpes individuals per al comerç en comptes d’una única cara per facilitar el recorregut als visitants i també han programat diferents activitats paral·leles per dinamitzar l’espai firal. Està previst, per exemple, el Caga Tió, el Para Noel i també algunes actuacions que s’estan acabar de lligar.