Ramon Felip destaca “el valor de la cooperació” per crear un entorn competitiu per a les empreses i els polígons dels Plans |ÀUDIO|

28 Mai 2018


El president de l’associació d’empresaris i propietaris dels Polígons dels Plans, Ramon Felip, va convocar fa uns dies una reunió amb els alcaldes de Vilanova, Montbui, Òdena i La Pobla, per fer balanç del darrer any i planificar les accions per al proper exercici


ramon felip maig 2018 (1)-1200L’entitat, que es va constituir el 2013 amb l’objectiu d’assumir la representació i defensar els interessos de les empreses i propietaris ubicats als Polígons dels Plans, ja ha portat a terme alguns projectes importants com la senyalització dels polígons o la instal·lació de la tecnologia 4G.

Felip assegura que actualment els polígons estan més endreçats i gaudeixen de millors serveis que fa quatre anys, però creu que cal seguir insistint en la importància de la cooperació i la necessitat de continuar fent plans junts. Una cooperació necessària tant entre els propis empresaris i propietaris dels polígons com entre l’empresa privada i l’administració pública.

Entre els objectius de l’entitat hi ha el de crear un entorn competitiu per a les empreses i per als treballadors dels polígons que configuren aquest àmbit d’activitat econòmica. Felip ha agraït el suport i la implicació dels ajuntaments, especialment el de Vilanova del Camí que va ser pioner i impulsor del projecte, però ha insistit en la necessitat trobar noves oportunitats per treballar plegats i compartir projectes.

Pel que fa a la cooperació entre empresaris i propietaris dels polígons, Ramon Felip explica que des de l’entitat es manté contacte de manera habitual amb els associats, a través de butlletins digitals on es van comunicant l’assoliment dels reptes plantejats, les novetats que van sorgint, per exemple d’ACC1Ó, o els acords de col·laboració que es van tancant.


web google icons

Web dels Poligons dels Plans


Recentment explica Ramon Felip, s’han tancat dos acords molt interessants pels associats amb dues empreses d’assessoria financera. Una ofereix assessorament per cercar finançament a través de fons d’inversió o entitats financeres tradicionals i la segona, amb capacitat d’influència al CDTi, per ajudar a cercar recursos europeus com ajudes a fons perdut o crèdits tous a llarg termini.

Actualment l’entitat Polígons dels Plans està treballant dos projectes nous, un per instal·lar fanals alimentats per energia eòlica i solar, més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, i un segon projecte, força innovador, que proposa la instal·lació del què Felip anomena “policia electrònic”. Es tracta d’un aparell electrònic amb càmera i wifi que es podria instal·lar a les entrades dels polígons i que permetria, entre altres, fer inspeccions sense personal o contactar amb els serveis d’emergències.

Ramon Felip confia que properament també es pugui iniciar l’aparcament per a vehicles de gran tonatge que s’ubicaria en una parcel·la del municipi d’Òdena i que estaria gestionat per CIMALSA. Aquest és un antic projecte que, per motius burocràtics, s’ha demorat més del què s’esperaven.

Una de les accions més ambicioses de l’associació és la campanya de publicitat dinàmica d’abast europeu que van posar en marxa l’any 2016 i que van renovar l’any passat. Malgrat que els resultats no es poden mesurar quantitativament, Ramon Felip, relaciona aquesta campanya amb un augment de visites d’arreu del món al web www.poligonsdelsplans.cat. Aquesta campanya, diu Felip, es mantindrà fins a finals del 2018 però segurament no es renovarà pel seu cost.

El president dels Polígons dels Plans ha agraït a les empreses Mestrans, Transports Araujo, Transports Hernández i Transports Bernadet que han posat a disposició alguns vehicles de la seva flota, així com a Ultramagic, Snop, Graphic Packaging, Abacus i Mestrans, que han cedit la seva imatge per a la campanya publicitària.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by