- El New Cellar manté l’essència de Bodegas Gallardo: productes de primera qualitat, tracte proper i familiar i preus assequibles per arribar a tots els públics.
Bodegas Gallardo estrena nova gerència i ara es diu New Cellar Gastrobar. Des del passat mes de maig, se’n fan càrrec Rebeca Mendiola i Alejandro González, dos joves amb experiència en el sector de la restauració que arriben amb idees noves i plantejaments suggerents disposats a fer créixer el negoci i diversificar els públics.
L’empresari local Manuel Gallardo ha estat al capdavant del negoci durant molts anys i ara ha decidit fer un punt d’inflexió en la seva feina i dedicar-se més a la família i a altres projectes personals. Per això, fa uns mesos, va proposar el trasllat del negoci al seu nebot Alejandro González i la seva parella Rebeca Mendiola, que ja havien treballat durant anys a Bodegas Gallardo i, per tant, coneixen el local i els productes.
Per a l’Alejandro i la Rebeca, Bodegas Gallardo té un significat molt especial. Els va unir fa anys en l’àmbit personal i familiar i, ara també, en l’àmbit professional. Inicien aquesta aventura amb el propòsit d’oferir productes de molta qualitat a preus molt assequibles per aproximar aquest tipus de gastronomia a tothom.
La parella ha començat a treballar al gastrobar, acompanyats i assessorats per Manuel Gallardo, però ja tenen planificats un seguit de canvis importants que afectaran tant al local, que serà reformat al mes d’agost, com a la carta gastronòmica, això sí, sense perdre l’essència: el vi i el pernil continuaran sent les estrelles de la carta.
La voluntat de Rebeca i Alejandro és especialitzar-se en el vi i el pernil però també en el tall, que és tota una ciència. Per aquest motiu, Manuel Gallardo, tot i que en un segon pla, continuarà prestant els seus serveis al New Cellar Gastrobar com a tallador professional de pernil. També es plantegen poder fer en un futur alguns tallers sobre el tall del pernil.
Alejandro i Rebeca també es plantegen de cara al segon semestre de l’any poder fer alguns esdeveniments al gastrobar com tast de vins, amb marques poc conegudes o amb vins singulars, buscant la interacció amb el client.
El New Cellar continua oferint el servei d’esmorzar a preus molt assequibles, destaca l’Alejandro, per poder arribar a tots els públics. També mantenen l’oferta dels menús de migdia, el cap de setmana i el servei de nit els divendres i dissabte i que ara es plantegen fer créixer la nit de dijous i de diumenge.
El gastrobar oferirà també la possibilitat de comprar els productes que s’hi consumeixen, especialment els vins i embotits i es continuarà oferint la possibilitat de fer lots per Nadal o per festes assenyalades.
El valor afegit del New Cellar, expliquen Rebeca Mendiola i Alejandro González, és sense cap mena de dubte el tracte amb el client. Un tracte que ha de ser, asseguren, familiar i proper, perquè tothom quedi content i amb ganes de tornar-hi.
El New Cellar gastrobar està ubicat al carrer Pare Claret, 19 de Vilanova del Camí. Si encara no heu provat els seus productes, podeu reservar taula, bé per telèfon o WhatsApp al 648 72 30 47, bé des d’Instagram.