Sant Jordi serà fidel a la cita vilanovina a la plaça del Mercat

13 Abr 2017

Sant Jordi 2014


La diada de Sant Jordi tornarà a donar cita al comerç i les entitats vilanovines a la plaça del Mercat, aquest any coincidint amb un diumenge. Amb les  paradetes de llibres, roses i altres articles de regal relacionats amb aquesta celebració, convidaran a la població vilanovina a viure una jornada literària i cultural. D’una banda, amb la visita a la Fira, que obrirà des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, i de l’altra, amb algunes activitats paral·leles organitzades des de la regidoria de Cultura i Vilanova Comerç


Al matí, pensant en el públic més petit, s’ha programat una actuació de titelles de la companyia Micro Troupe, d’11 a 12 del migdia. Tot seguit hi haurà una ballada de sardanes amb l’Associació Sardanista de Vilanova del Camí.

La quitxalla també podrà participar en un concurs de dibuixos de Sant Jordi organitzat per Endinsa’t i la regidoria de Cultura. Hi podran participar tots els infants, fins a 12 anys. A la plaça els facilitaran el material i podran lliurar el seu dibuix a la mateixa parada fins a dos quarts de dues del migdia.

La tarda també serà amenitzada per dues activitats a càrrec de Vilanova Comerç. La primera a les cinc, que consistirà en un contacontes i altres activitats infantils, i una hora més tarda, el berenar infantil amb xocolata i melindros.

En total, més d’una quinzena de comerços, entitats i partits polítics locals han confirmat la presència a la fira. Així, tindran parada: +Kllibres, Associació Cultural Camp del Rei, El Golafre, AMPA Joan Maragall, Anfora’s, Tatanka, Endinsa’t, Artesania J. Pons, Brillos de Hadas, Daycris, el Racó de les flors, Sardanistes de Vilanova del Camí, Càritas –que canviarà llibres per menjar- i Vilanova Comerç, així com també l’equip de govern (PSC, VA, IPV-VV i DECIDE) i dos dels grups de l’oposició: V365 i ERC.


El recital poètic de la UCE Anoia s’avança a Sant Jordi


I un any més, la UCE Anoia ha organitzat el recital poètic anual amb motiu de Sant Jordi. Enguany s’avança a dissabte, 22 d’abril. Començarà a les 7 de la tarda, a la seu social de l’entitat, al carrer del Roser, 24 de Vilanova del Camí.

Aquesta és una de les activitats culturals que des de la UCE Anoia programen amb més orgull donada la bona acollida que, any rere any, té entre la població vilanovina. Al llarg d’una hora permet als assistents compartir poesies d’autors i procedència diversa que són recitats pels participants.

En acabat hi haurà una degustació de productes extremenys.

Cartell Sant Jordi 2017