S’aproven les línies de subvenció de Promoció Econòmica per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria | CRÒNICA DEL PLE

31 Jul 2019

VÍDEO 📹 Ple Extraordinari 29 de juliol de 2019

Després de quedar dos cops sobre la taula en el darrer mandat, les tres línies de subvenció de Promoció Econòmica de suport a les empreses i a l’emprenedoria es van aprovar per unanimitat, dilluns. La sessió va aprovar la modificació de les bases reguladores que ha augmentat el topall màxim de l’import als 5.000 euros


Plens de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Ple Extraordinari 29 juliol 2019 (5)

El debat l’havia generat una de les línies de subvenció que oferia ajuda econòmica per fer reformes de locals comercials o augmentar els serveis que presten els emprenedors locals. L’import màxim a rebre s’havia rebaixat de 5.000 a 3.000 euros, però a petició de l’oposició en el ple de gener es va tornar a modificar.

Des d’ERC, Marc Bernáldez va explicar que sempre els trobaran a favor d’augmentar aquestes subvencions tant per quantitats com per reduir els requisits que necessiten els empresaris per optar a ajudes que fomentin l’ocupació.

V365 va felicitar l’equip de govern per la modificació que inclou la pujada que el grup ja havia proposat no tocar, per passar de 3.000 a 5.000 euros l’ajuda. 

En la mateixa línia Junts x Vilanova es va mostrar satisfet de la rectificació d’aquest punt després de dues sessions. Es va mostrar content que el màxim acabi sent els 5.000 euros d’ajuda màxima. 

D’altra banda, el ple també va aprovar la imposició de contribucions especials per al finançament de l’obra d’urbanització del carrer Joan Miró que també havia quedat en anterior ple sobre la taula. Segons va explicar la portaveu del grup del govern, la socialista Eva Vadillo, els tres veïns afectats han manifestat per escrit el seu interés d’assumir les contribucions per poder tirar endavant l’obra.

El punt es va aprovar amb l’abstenció de Junts x Vilanova, ERC i V365 que esperen que la decisió no creï precedents. Els grups de l’oposició van manifestar l’opció d’evitar càrregues contributives elevades i la necessitat de treballar aquests temes amb antelació per poder cercar línies d’ajuda d’altres administracions.


Ajuntament web baner 720x230-v2