S’estrena amb èxit el Primer Campus Samurai Kids de Nihon Tai-Jitsu a Vilanova del Camí

11 Jul 2019
Samurai Kids Budokan jul19 (3)

Diumenge es va clausurar el Campus Samurai Kids de Nihon Tai-Jitsu celebrat del 4 al 7 de juliol, al Pavelló Municipal de Can Titó. Quatre dies durant els quals més de 100 participants vinguts d’Andalusia, Aragó, València, Madrid, Catalunya i França han pogut gaudir i aprendre noves tècniques


CE Budokan

Àrea informativa dedicada


Organitzat pel CE Budokan Vilanova del Camí i amb l’estreta col·laboració del Servei d’Esports municipal, el campus ha comptat amb força activitats dirigides pel director tècnic, Agustín Martín 8è Dan (Madrid) i el mestre amfitrió Pere Soler 6è Dan, sots-director tècnic de la Federació Espanyola de Karate. Al costat de Pancho Gómez 7º Dan (València), Miguel Ibáñez 6è Dan (Aragó), Àngel Pablo Gutiérrez 5è Dan (Madrid) han espremut al màxim els recursos disponibles en aquests dies calorosos de juliol. Dies d’entrenaments on els participants han rebut consells i noves tècniques de cara a perfeccionar el seu Nihon Tai-Jitsu amb multitud d’exercicis per a la millora de la posició, moviment… 

SAMURAI KIDS JULIOL19 (8)

Per a la majoria ha suposat “un abans i un després”, com afirma Pere Soler “ja que a més de tenir una atenció individualitzada, van poder preguntar cara a cara totes les  preguntes que tenien als mestres”. 

També hi va haver temps per les activitats lúdiques cada dia, els espais tancats de les instal·lacions del complex esportiu de Can Tito, valorades de manera excel·lent pels organitzadors, van proporcionar als monitors dinamitzadors l’entorn ideal per desenvolupar els seus tallers i activitats extra esportives i aquàtiques. 

Dissabte amb presència de professors convidats per realitzar ponències monotemàtiques, Pau-Ramon Planellas (7è Dan), Joan Coma 3r Dan, Santiago Bernades 3r Dan van tenir una gran acceptació donant una dinàmica diferent a aquesta maratoniana jornada.

Soler ha destacat que dissabte i diumenge van comptar amb la presència del president de la Federació Mundial de Nihon Tai-Jitsu (FMNITAI) Laurent Larivière, el responsable infantil de la Federació Francesa de Karate Younes Sekkal i la secretària de la federació mundial Christelle Martin. Van visitar les instal·lacions acompanyats del mestre Pere Soler i tècnics de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i es van mostrar molt interessats en el format del Campus i els seus espais de treball.

Diumenge per tancar aquests intensos dies de Nihon Tai-Jitsu, es va disputar un torneig fi de Campus, “unit a una xerrada tècnica, perquè els nens tinguin una referència per poder seguir treballant i no caigui en sac foradat tot el que s’ha treballat en aquests dies”, afirma Soler.

Des de l’organització han felicitat la gran tasca de coordinació que va realitzar Ana Acedo 3r Dan, així com tots els monitors del Budokan Vilanova i dels clubs assistents. “Tot va anar com un rellotge”, afirmen, “i els nens s’ho van passar molt bé gràcies al disseny de les activitats organitzades”

També han destacat la gran implicació i professionalitat dels tècnics de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’interès el nou regidor d’Esports, Rafael Gabarri, i la responsable de l’àrea d’Esports que els van visitar cada dia.Tot plegat, assenyalen, “no hauria estat possible sense el patrocinador: GRUP KOALA”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by