Sopar de benvinguda als infants saharauís

21 Jul 2003

Més de dues-centes persones es van aplegar divendres al pati del col·legi Joan Maragall per celebrar un sopar de benvinguda als nens saharauís acollits per famílies vilanovines. L’acte, organitzat per l’ACOSAPADE va comptar amb la presència de diferents autoritats locals encapçalades per l’Alcalde, Joan Vich i la Regidora de Solidaritat, Francina Gabarró.

La presidenta de l’Associació de Colònies Saharauís de Vilanova, Josefina Martínez, ha expressat aquest matí a Ràdio Nova la seva satisfacció per l’alt nivell de participació tant de les famílies acollidores com dels veïns i comerciants de Vilanova que van col·laborar en la causa donant els productes necessaris per l’àpat de benvinguda. Així mateix, Martínez ha agraït a l’Ajuntament de Vilanova del Camí la seva implicació: Des de la Regidoria de Solidaritat s’ha fet efectiu l’import dels bitllets d’avió dels nens i nenes saharauís, l’àrea d’esports els facilita l’entrada a la piscina a ells i a les famílies acollidores i des de l’Alcaldia es va oferir una recepció de benvinguda el passat divendres,11 de juliol.

Els nens i nenes saharauís van arribar a Catalunya el passat 2 de juliol. A la comarca de l’Anoia hi ha una vintena de nens i nenes acollits i a Vilanova del Camí finalment s’hi han instal·lat 5. Aquests infants que passaran els mesos de juliol i agost a Vilanova del Camí estan participant a diferents activitats amb altres infants. Divendres van acabar les activitats de l’esplai i avui comencen les activitats de l’esportiguay.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by