Sort dispar per al Bàsquet Endavant en els últims partits de la temporada

14 Mai 2019
Basquet Endavant maig 2019

Aquest cap de setmana s’han disputat els últims partits de la temporada a casa, amb sort dispar per al Club Bàsquet Endavant Vilanova del Camí. Dissabte, l’equip júnior masculí va perdre per 34 a 43 amb el Bàsquet Sant Boi, segon classificat del grup, en un partit ple d’alternatives

Davant d’un rival en teoria superior, els jugadors vilanovins van plantar cara durant tot el partit i fins a l’últim moment van tenir opcions de victòria. Un parell de pilotes perdudes i decisions arbitrals poc afortunades van deixar sense premi als locals.

Van jugar per l’equip local: Gregor Palacio, Gerard Antolín (10), Quim Cobos (4), Carlos Lorenzo (13), Víctor Larrache (6), Marouan Hammich (1), Gino Paoli i Marcos García. Entrenador: Marc Couso.

Els parcials van ser: 9-12, 8-9, 9-11 i 8-11.

Diumenge a la tarda, les noies del sènior van guanyar a l’ASFE SALLENT per 54 a 44 en un partit molt seriós. Una gran defensa al primer quart va donar les primeres avantatges a les locals, que van saber mantenir durant tot el partit.

Una lleugera reacció de les jugadores visitants al tercer quart, va donar una mica d’emoció al marcador, però de nou l’ofici i l’experiència de les vilanovines va fer que la victòria es quedés a casa.

A destacar la participació de les jugadores del júnior, Lúcia Moreno i Ana Lozano, que van fer un bon paper els minuts que van tenir a pista.

Van jugar-hi: Marina Espejo (8),Carlota Albiol (6), Lúcia Moreno, Marina Palmés (4), Mariona Barral (1), Èlia Díez (20), Núria Torrens (13), Marta Gou (2), Ana Lozano i Alexandra Vives. Entrenador: Samuel Laguarta i Carlos Fratila.

Els parcials van ser: 14-5, 16-10, 13-20 i 11-9.

La propera jornada serà l’última i des del club acomiaden la temporada amb els següents partits: el diumenge, 19 de maig, a les 10.30 h la UE Barberà rebrà al Bàsquet Endavant Júnior masculí Restaurant Marisqueria Macael; a les 17.30 h el CB Can Parellada rebrà al Bàsquet Endavant júnior femení English Corner. I diumenge 26 de maig a les 17 h La NOTTA Bàsquet Berga rebrà al Bàsquet Endavant sènior femení PREVICAT.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by