La Colla Excursionista de Vilanova del Camí acomiada la primavera al Congost de Mu

27 Jun 2019
colla excursionista juny 2019-v1 Foto J Sayos
Foto Jaume Sayós

Mig centenar de persones van participar a la darrera sortida de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, el passat cap de setmana. Ben equipats i amb força aigua, els 50 caminaires de la colla, van agafar motxilla i amb l’autocar es van dirigir a fer el congost de Mu, a La Noguera

De la mà de la cronista de la sortida Francesca Cullerés, presidenta de l’entitat, queda palès novament el descobriment del territori que fan els excursionistes vilanovins.


Colla Excursionista de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


“El riu Segre travessa el municipi d’Alòs de Balaguer als contraforts surenys de la serra del Montsec de Meià (o de Rúbies) i Sant Mamet, bona part d’aquest recorregut transcorre entre espadats i racons fantàstics com el Congost de Mu, on el riu queda encaixonat formant un paratge impressionant. 

El nom d’aquest congost ve donat per l’anomena’t barranc de Mu que es troba just a l’inici del congost, mentre que el nom al barranc de Mu, li ve d’un dels pics més representatius, per la seva altimetria i morfologia de la serra Carbonera, com és el Mu, explica Cullerés.  

Segurament que recordarem aquesta sortida durant molt temps, encara que sense dificultats en el seu transcurs, les passarel·les que ens permet fer un tram del camí per sobre del riu, es una forma espectacular de gaudir del diumenge al matí amb els companys”, afirma Cullerés.

Des de la Colla han donat les gràcies als vocals per aquesta sortida bonica i entretinguda: Joan Piernas, Ramón Codina, Teresa Feliu i Montserrat Ramonjoan.”

Arriba el triatló d’estiu de la Colla: pujar a la Tossa, nedar al Molí Nou i fer el vermut

La propera cita és el dia 7 de juliol, ja ben entrat l’estiu. Faran el triatló de la Colla. Començaran la caminada davant de la piscina del Molí Nou, pujaran a la Tossa de Montbui on esmorzaran i tornarem al Molí Nou on nadaran. “Com a tercera activitat per a completar el triatló farem el vermut”, expliquen amb humor.

Les inscripcions es poden fer el dijous de la setmana de la sortida de 19 a 20:30 h al carrer Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del camí. Els socis també al 93 803 43 88 i 627 646 512, WhatsApp, cevcami@hotmail.com i Facebook.


Crònica de Francesca Cullerés
Foto de Jaume Sayós


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by