Tallers per gaudir en família amb els infants i enfortir vincles afectius

27 Mar 2018


L’àrea de Serveis Personals, Salut i Consum de Vilanova del Camí ha preparat pel mes de maig uns Tallers de psicomotricitat i joc en família. També el mateix mes s’ha programat un curs de massatge infantil per a mares i pares que vulguin enfortir els vincles amb els nadons. Les inscripcions es podran fer des del dia 23 d’abril i fins el 8 de maig a la Ludoteca El Cireret


Les dues activitats tindran una durada d’una hora cadascuna. El curs de massatge infantil es farà els dies 10, 17, 24 i 31 de maig, a partir de dos quarts de deu. Està pensat per a pares i mares amb infants de 2 a 10 mesos.

Els mateixos dies es farà també el taller de psicomotricitat de nivell 1, per a infants  d’un a dos anys, a partir de dos quarts de dotze del migdia.

D’altra banda, hi haurà dates diferents per a un segon taller de psicomotricitat, en aquest cas adreçat a infants de 2 a 3 anys; seran quatre dimecres consecutius: 9, 16, 23 i 30 de maig d’onze a dotze del migdia.


info google icons

 Els tallers són gratuïts i les places, limitades. Per a més informació us podeu adreçar a El Cireret (carrer Alfons XIII s/n) o trucar al telèfon 93 805 44 22 (extensions 125 i 126) o consultar el web municipal


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by