Tatanka aplega un bon nombre de voluntaris en la primera sortida de l’any

03 Feb 2017

Tatanka sortida gen17


Tatanka va fer diumenge passat (últim diumenge de mes) la sortida corresponent al mes de gener i van anar novament fins a Vallirana


I és que tenen una gran quantitat de gossos per atendre, com assenyalen des de l’entitat vilanovina que va passar novament un matí “de molta feina, però amb la satisfacció que sempre ens esperen els peluts”, diu Glòria Vilà. “Què serien les protectores sense el voluntariat?” es pregunta “prou cruel és per a ells, almenys intentar pal·liar una miqueta el seu dolor”.

Així afirma que ho van poder fer amb un grup de molta gent, de Tatanka i també amb gent nova (adults i infants) als quals ha donat les gràcies “per venir i per tota la feina que es va arribar a fer”.

Canviar les mantes de les casetes, preparar les aigües i ranxo, passejar, netejar, anivellar el terreny amb sorra nova, carícies als animals… “cadascun dels voluntaris va fer allò que va poder amb els gossets que els va entendrir el cor” explica Vilà.

L’associació Tatanka organitza diverses sortides a les protectores; una segura cada últim diumenge de mes. Des de començament d’any ha iniciat, però, un calendari on hi haurà diverses dates perquè les persones puguin escollir dia per venir i així tenir més opcions. Aquest divendres, per exemple han anat a la protectora Animals sense sostre de Vallirana.


Per a més informació i per posar-se en contacte amb l’entitat ho podeu fer a: www.facebook.com/groups/tatankateam/ i tatankagrup@gmail.com


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by