Teatre Nu, La companyia del príncep Totilau i Tot Circ presents a la fira FETEN, a Gijón

04 Mar 2010

Avi Ramon

Les companyies anoienques de teatre familiar Teatre Nu, La companyia del príncep Totilau i Tot Circ han presentat en castellà els seus últims espectacles a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas (FETEN) de Gijón, la més important del sector a nivell espanyol. Hi van actuar la setmana passada amb L’Avi Ramon, La tempesta i Pista que vinc!, tres muntatges que ja es van poder veure a Igualada l’abril passat, en el marc de la darrera edició de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil.

Per totes tres companyies participar a FETEN representa una gran oportunitat per donar a conèixer els seus treballs. Coincideixen en afirmar que encara és d’hora per valorar els resultats de les funcions, ja que si bé s’ha establert un primer contacte amb els programadors serà més endavant quan s’arribi a acords.

A la comarca de l’Anoia tornarem a tenir l’oportunitat de gaudir de l’espectacle Avi Ramon, de Teatre Nu. Aquest dissabte es fa una primera actuació a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic de Montbui. A finals d’abril, l’obra arribarà també al Teatre Unió Agrícola d’Òdena i el 9 de maig està programada a Can Papasseit, a Vilanova del Camí.

L’Avi Ramon és un tendre espectacle que parla de la malaltia de l’Alzheimer amb una certa dosi d’optimisme i des del punt de vista d’una néta, la Nora, que entén què li passa al seu avi i fa tot el que pot per ajudar-lo.