Teràpia amb gossos a la residència Amma Vilanova del Camí

19 Des 2013

RESIDENCIA AMMA teràpia amb gossos 2013La residència per a gent gran Amma Vilanova del Camí ha tornat a portar a terme una nova sessió de teràpia amb gossos. Residents, familiars i treballadors han pogut gaudir i emocionar-se amb la visita de dos cadells de tot just sis setmanes que van recórrer, un a un, tots els espais de la residència.

Els gossets van visitar el mòdul de psicogeriatria i la planta de persones vàlides. Tots ells van poder gaudir amb l’energia dels animals i els van recompensar amb carícies, pentinant-los, parlant-los i jugant amb ells.

També els residents de les plantes 0 i 1 van poder seguir les peripècies d’aquests cadells, a la tarda. Alguns néts i besnéts van participar en la teràpia, de manera que van aflorar també els records dels animals que havien tingut els avis al llarg de la vida i dels que tenen els familiars, en l’actualitat, a casa seva.

La teràpia amb animals, que s’ha convertit en una de les senyes d’identitat de les residències del Grup Amma, són molt estimulants. Afavoreixen una actitud activa, potencien el contacte amb la realitat i l’entorn més proper per mitjà dels sentits… I en reviure aquestes sensacions s’estimula als residents a nivell sensorial i es desperten instints de protecció, afecte i responsabilitat.

En definitiva, segons remarquen des del Grup Amma, ha estat “una visita que ha aportat al centre un motiu més per somriure i que els ha fet sentir més vius””.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by