Tradició, foc i aplec veïnal en la Revetlla de Sant Joan 2018 del Barri Bonavista

18 Jun 2018

Revetlla de Sant Joan Bonavista-v11


La Junta de l’AAVV Barri Bonavista de Vilanova del Camí ha preparat un any més una sèrie d’actes per celebrar la revetlla de Sant Joan, el pròxim dissabte. Ho fan amb el suport de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la col·laboració de la colla de diables Els Cabrons. L’escenari de la festa serà novament la Plaça Gertrudis Artigal del Barri Bonavista


El programa d’actes començarà a les sis de la tarda, amb jocs infantils; un inflable, un canó escuma i jocs per petits i grans. Cap a les nou de la nit està prevista la rebuda de la flama del Canigó amb la corresponent lectura del manifest, l’encesa de la foguera i a continuació, un ball de diables amb Els Cabrons de Vilanova del Camí.

Tot seguit començarà el sopar a la fresca que reunirà als veïns. Com és habitual, l’associació muntarà les taules i cadascú es portarà el sopar.


El ball s’iniciarà cap a les onze de la nit i serà amenitzat per l’orquestra Vives Veus. No hi faltarà, durant la vetllada, coca i cava per als assistents.


Cal dir que tots els actes són gratuïts i que des de la Junta de l’AAVV del Barri Bonavista conviden “a tots els veïns de Vilanova del Camí i comarca a participar de la revetlla i passar una nit agradable en aquesta festa tan assenyalada”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by