Un joc sobre la revolució neolítica per a tota la família, en la tercera sessió BiblioLab

08 Nov 2018
cartell neorol nov18

La Biblioteca de Vilanova del Camí acollirà la setmana que ve un nou taller BiblioLab de la mà de la Diputació de Barcelona. Aquest cop dedicat a l’arqueologia i la revolució neolítica. Una activitat basada en una dinàmica lúdica que permetrà a grans i petits comprendre els interrogants, hipòtesis i deduccions a què s’enfronta un/a arqueòleg/a en el seu dia a dia. Es farà dijous 15 de novembre, de 6 a 8 de la tarda. És una activitat gratuïta i les places són limitades

“Neo rol: el joc de la revolució neolítica”, és el títol d’aquesta sessió adreçada a joves, adults i famílies. Mitjançant una experiència de rol, els assistents podran participar en una competició que demanarà l’aplicació del mètode científic i l’enginy per a poder guanyar el joc.

Aquesta és la tercera activitat que s’ha programat en el marc del programa BiblioLab a Vilanova del Camí. Segons afirma la bibliotecària vilanovina, Teresa Mas, les dues anteriors sessions han estat molt interessants i han tingut una resposta satisfactòria entre els usuaris.

Un programa per fomentar la creació i la creativitat

El BiblioLab és un dels deu projectes destacats de “Connectem”, el Pla d’actuació del mandat 2016-2019 de la Diputació de Barcelona. És un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col•laboratiu obert a la ciutadania.

El programa d’activitats que proposa a les biblioteques abasta diferents branques del coneixement. En moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important, però també n’hi ha científico-socials que tracten sobre la nutrició, l’astronomia, la natura… d’altres artístics, i evidentment també projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques.

Amb aquest programa la Corporació pretén fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania, habilitats de gran valor en el desenvolupament de les persones en àmbits com l’educació, la cultura i l’emprenedoria.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by