Un lluït espectacle en clau local tanca els actes del Dia del Soci de l’Associació de Pensionistes i Jubilats | FOTOS

13 Feb 2019
assemblea gent gran febrer 19 (4)
album-fotografic-faldo-borde

Un lluït espectacle en clau local va tancar diumenge 3 de febrer la Festa del Soci 2019 de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí. Una festa que es va allargar quatre dies i que va servir, segons explica la Junta, per a informar, agrair i homenatjar els socis i per a fomentar l’associacionisme

La Junta, presidida per Pedro Amor, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta festa que ha comptat amb una assistència notable de públic en totes els actes programats.

La Junta va lliurar el pin d’or a títol pòstum a Isidre Solé i Manuel Bretones

Unes 150 persones van assistir diumenge 3 de febrer al Casal per gaudir de l’espectacle que va encetar Socorro Garcia amb un recital de poesia de collita pròpia, en les quals es recordava les persones traspassades durant el darrer any.

La coral Els Girasols i el grup de Sevillanes de l’entitat van oferir un bon repertori musical que es va tancar amb l’actuació del grup de Playback igualadí, Nova Il·lusió.

Després de les actuacions, la Junta va oferir diferents reconeixements i obsequis. Enguany van lliurar el pin d’or de l’entitat a títol pòstum al president Isidre Solé, que va recollir la seva filla Lola Solé, i a Manuel Bretones, membre de la Junta, que va recollir la seva esposa, Ana María García.

També van oferir el pin d’or com a sòcia honorífica a la regidora de Serveis Personals i Gent Gran, Sílvia Cáceres, que va rebre el reconeixement amb molta emoció.

La Junta també va tenir un detall per a Socorro García, Vicenta Quero i Virtudes Pozo, directores d’Els Girasols i del grup de Sevillanes, respectivament.

La festa es va acabar amb un refrigeri que va servi el bar La Llar.

L’entitat ha tancat el 2018 amb un 319 socis

L’Associació de Pensionistes i Jubilats va encetar les activitats del Dia del Soci, el dijous 31 de gener amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària de socis.

El president de l’entitat, Pedro Amor, acompanyat de la resta dels membres de la Junta: Salvador Rossich, Josep Maria Baraldés, Rosario Reyes i Ramon Camacho, van presidir l’assemblea de socis que es va celebrar la tarda de dijous. L’alcaldessa Noemí Trucharte, la regidora de Serveis Personals, Salut, Consum i Gent Gran, Sílvia Cáceres, i el primer Tinent d’Alcalde, Francisco Palacios, també van assistir a la reunió.

Des de la Junta es va detallar la situació econòmica de l’entitat, repassant l’estat de comptes i el balanç amb què es va tancar el 2018 i presentant el pressupost previst per al 2019.

Així mateix es va fer un extens resum de les activitat que es van fer durant l’any passat i es va tenir un record especial per als dos membres de la Junta traspassats: Manuel Bretones i Isidre Solé.

Durant l’assemblea, la Junta va oferir els pins als socis honorífics que enguany van atorgar a Maria Trenado Rebollo, Ma Àngels Vilarrubias Iglesias, Jordi Palomas Martí i Joan Valentí Rosich.

L’entitat ha tancat el 2018 amb un 319 socis.

Setmana del soci - bingo (1)

Bartomeu i Sheila Grados fan ballar més de 200 persones al Centre d’Innovació Anoia

Divendres, l’acte del Dia del Soci va ser un bingo especial que va estar força concorregut. Unes 50 persones van jugar animadament durant la tarda a un bingo que premiava la línia amb una llonganissa i el bingo amb una llonganissa i una ampolla de vi. Així mateix es van cantar tres bingos especials premiats amb una espatlla, obsequi de la Junta; un pentinat, obsequi de la perruqueria del Casal i un dinar, gentilesa del bar La Llar.

El ball de dissabte, que es va celebrar al Centre d’Innovació, també va aplegar un bon nombre d’assistents, 200 persones, de les quals 50 eren sòcies de l’entitat, i per tant, van tenir l’entrada gratuïta. Bartomeu i Sheila Grados van fer ballar de valent un públic entregat i entusiasta.