Un recital poètic divers i emotiu amb segell de la UCE Anoia

24 Abr 2017

Un recital poètic divers i emotiu amb segell de la UCE Anoia


La prèvia de Sant Jordi a Vilanova del Camí la va oferir, dissabte a la tarda, la Unión Cultural Extremeña Anoia que va celebrar el tradicional recital poètic


Una dotzena de persones, algunes vinculades al centre i altres, a diferents entitats del municipi o al món de la cultura, van compartir la lectura o la declamació de poemes ben diversos.

El president de la UCE Anoia, Paco Nevado, va ser l’encarregat de fer de mestre de cerimònies conduint l’acte i presentant, un a un, als diferents lectors o rapsodes que van triar des de poesia d’autors referència històrica, fins a textos de collita pròpia que van emocionar per la implicació afectiva de com els van expressar. En català, castellà i fins i tot un poema en castúo com a cloenda de l’acte, a càrrec d’un dels amics de l’entitat i habituals en aquest recital: José Niso.

Després del recital els participants i el públic van poder compartir una degustació de productes extremenys per gentilesa del centre. Allà on havien tingut cabuda les paraules, els embotits més típics i artesans van deixar encara millor gust al paladar.

recital poètic UCE Anoia

recital poètic UCE Anoia


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by