Galeria d’imatges
Receptes fàcils per evitar el malbaratament i treure el màxim profit als aliments. Aquest ha estat el contingut bàsic del taller que l’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Centre Tecnològic Leitat han organitzat aquest dijous, al Centre d’Innovació Anoia, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Una desena de participants han compartit interessants consells sobre la conservació dels aliments i també un petit taller culinari amb receptes molt senzilles per aprofitar els sobrants
El taller ha anat a càrrec de Tessa Marsal, tècnica superior en cuina i restauració. Fer unes torradetes amb pa sec, aprofitar les restes de fruites en unes postres amb iogurt o utilitzar les verdures en un brou amb llegums, han estat algunes de les receptes que la tècnica ha compartit amb el públic.
Aquesta és una de les activitats que Leitat ha obert a la població vilanovina en el marc del conveni establert amb l’Ajuntament vilanoví.
El regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, JM Cividanes, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte que compta també amb el suport de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.