Una desena d’establiments vilanovins se sumen a la iniciativa per fer una festa sostenible i reduir els residus

28 Ago 2019
10 establiments participen en aquesta iniciativa que lidera la regidoria de Festes

Una desena de bars i restaurants s’han adherit a la campanya per una Festa Major sostenible promoguda per la regidoria de Festes i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Aquests establiments col·laboraran servint les begudes per emportar en gots biodegradables

El Quiosc Picasso, Cal Rubio, el bar La Llar, Bar Molina, Cafeteria Punt de Trobada, Frankfurt El Fanalet, Mar i Terra, Londres Döner Kebab, Cafeteria El passeig i el Gastrobar del Mercat s’han implicat en la iniciativa per contribuir a fer una festa més sostenible i reduir-ne els residus.

“Cada establiment s’autogestionarà els gots en una mostra clara d’implicació i compromís amb la iniciativa” assegura la regidora Eva Vadillo que ha estat l’encarregada d’explicar-los de primera mà les mesures del protocol mediambiental que s’estrenarà aquests dies.

“Vull donar-los les gràcies per implicar-se en aquest protocol que suposa un ferm compromís per millorar el medi ambient i contribuir a la reducció de residus” ha afirmat Eva Vadillo.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí vol impulsar mesures que incrementin la sostenibilitat de les festes

L’Ajuntament de Vilanova del Camí vol impulsar mesures que incrementin la sostenibilitat de les festes i esdeveniments que es promouen al municipi. És per això que amb motiu de la Festa Major 2019 estrenarà un Protocol d’Ambientalització per implantar mesures respectuoses amb el medi ambient  en determinats actes.

L’Ajuntament promourà amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya diferents actuacions, com ara l’adquisició de 5.000 gots reutilitzables i l’establiment d’altres mesures que hi ha dins el protocol.


Banner Ajuntament de Vilanova del Camí 2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by