Una nova edició de l’Embarraca’t oferirà un programa festiu especial al jovent

01 Ago 2019
FM 2018 divendres 31 agost w (66) v02

Els més joves tindran, un any més, el seu propi escenari festiu, als terrenys de costat del CAP vilanoví durant la Festa Major 2019 de Vilanova del Camí. L’associació La Xispa amplia aquesta vegada les nits musicals. Començaran divendres i allargaran cartells fins diumenge


Web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


La de divendres serà la Nit de l’espurna! amb les actuacions de Carlos Gómez, a partir de mitjanit, seguida del concert de Bohemios Autorizados (proposta que arriba de la mà del club Ballerina i del Futbol Sala Vilanova) i que es tancarà amb el DJ Adri Machaca.

Dissabte serà la Nit de foc! amb un nou espectacle del Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, a partir de les 00:30 h. I la nit serà llarga perquè a les 4:30 h està previst el tancament amb DJ AKA MUFFINS.

Hotel Cochambre posarà un punt teatral i musical a la darrera nit de l’Embarraca’t

Diumenge, el final de festa el posarà el concert Hotel Cochambre, a les 23:00h. Es tracta d’una proposta no només per al jovent, sinó que de ben segur pot ser atractiva per al públic adult en general. Darrera el nom Hotel cochambre es troba una companyia musical formada per Benito Inglada ara fa gairebé 20 anys. Són un referent en les festes populars a Catalunya.

Reconeguda amb tres premis ARC de l’associació de managers i representantes de Catalunya,  es dediquen a posar un punt teatral a les bandes de versions musicals. La seva posada en escena, amb una ironia fresca i natural els ha fet créixer, concert darrera concert .

Charlie Cuevas (baix elèctric i veu), Danny Navarro (bateria i veu), Miguel Pino (guitarra), Benito Inglada (veu) i Diego Marin (teclats i veu) conformen aquesta original proposta.