Una trentena d’infants protagonistes d’una emocionant recepció als Reis Mags |VÍDEO i FOTOS|

08 gen. 2018


La màgia i la il·lusió de la quitxalla van regnar la nit de Reis a Vilanova del Camí. Una trentena de nens i nenes van ser els encarregats enguany de donar la benvinguda als Reis de l’Orient als que van llegir-los una carta molt emotiva plena de bons desitjos pel 2018


REIS VILANOVA 2018 (1)-AF-v2

La comitiva de nens i nenes van reivindicar que la nit de Reis, fos una festa per a la infància i per això van demanar que les seves paraules fossin escoltades i presses amb tota serietat. La quitxalla van demanar als Reis pels seus pares, perquè els continuïn abraçant cada dia, perquè els llegeixin un conte abans d’anar a dormir, perquè els facin pessigolles, o perquè els acompanyin en les descobertes del món.

Els menuts també van aprofitar el moment per agrair al pare i la mare tot el que fan per a ells, per portar-los a l’escola, per cuinar-los, per recordar-los què cal fer i què no…

Els nens i nenes van agrair a Ses Majestats el viatge llarg i dur que fan cada any per portar-los els regals, i van obsequiar-los amb els dolços típics de Vilanova del Camí, Bienvenidos i Puigdaquí, i cava de la zona. Un altre dels  regals que els nens van fer a Ses Majestats van ser les claus que obrien les portes de totes les cases de Vilanova del Camí.

REIS VILANOVA 2018 (7)-1


Els infants obsequien a Ses Majestat amb dolços, cava i les claus per obrir les portes de les cases de Vilanova del Camí


Després de la recepció oficial que va obrir l’alcaldessa Noemí Trucharte, Ses Majestats van anar a l’església de Sant Hilari fer l’adoració del nen Jesus i van iniciar la cavalcada, amb parada obligada al carrer Migdia.

La regidora de Cultura, Imma González, explica que aquest any i com a novetat, s’han repartit caramels sense gluten, aptes per a celíacs, i també altres personalitzats  amb el logotip de Vilanova del Camí.

La regidora també ha agraït la col·laboració de la pastisseria Cal Rubio, que va obsequiar als Reis i als assistents amb els dolços vilanovins: Bienvenidos i Puigdaquís, cada vegada més populars al municipi.


Els nens i nenes que van participar a la comitiva, reben una carta personalitzada del Patge Makalí que conté un regal màgic


Segons hem pogut saber des de Ràdio Nova, el Patge Makalí ha enviat una carta a cada un dels infants que van participar a la recepció de Ses Majestat. A la carta, el Patge els agraeix la seva col·laboració i els fa a mans de diferents obsequis: unes entrades per veure l’espectacle del Petit Príncep que tindrà lloc el proper diumenge a Can Papasseit a càrrec del Grup Teatral de Capellades tot recordant a la quitxalla que “les coses més importants són invisibles als ulls, es miren amb el cor”

També els ha obsequiat amb una xapa de la casa dels Xuklis, perquè els recordi “el privilegi de tenir bona salut i la necessitat d’ajudar als altres”.

I per últim, els ha fet arribar una ploma màgica, de més de 2.000 anys d’antiguitat, tot recordant-los que “les coses més fràgils, més petites, són les que cal cuidar millor”.

La missiva reial acabar recordant els infants que cal fer cas als pares, que són les persones que més t’estimen i saben què és bo per a tu.

carta del Patge Makalí-2-v2