Unes 800 persones gaudeixen d’una reeixida revetlla de Sant Joan al barri Bonavista

25 Jun 2019
sant joan 2019 (4)

La revetlla de Sant Joan vilanovina va aplegar unes 800 persones el passat diumenge al vespre, al barri Bonavista, enmig d’un ambient festiu per donar la benvinguda a l’estiu. La meitat van compartit el sopar al carrer. Un any més, la festa la va organitzar la Junta de l’AA.VV. Barri Bonavista, amb el suport del Servei de Cultura i la col·laboració dels diables Els Cabrons de Vilanova del Camí

El diumenge 23 a les 6 de la tarda, començaren les activitats infantils, amb  un canó d’escuma, un inflable i jocs per petits i grans, amb una notable assistència de quitxalla que s’ho van passar d’allò més bé.

Al voltant de les 9 del vespre es va rebre amb tots els honors la comitiva encapçalada per Camilo Grados que portava la flama del Canigó. En arribar a la plaça Gertrudis Artigal, l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte va llegir el corresponent manifest i tot seguit es va efectuar l’encesa de la foguera.

Seguidament la colla de diables Els Cabrons de Vilanova del Camí, acompanyats del seu grup de grallers va oferir una mostra de balls, amb foc a la plaça.

A les 10 del vespre unes 400 persones es disposaven a sopar a la fresca. L’Associació va muntar les taules i els veïns es portaren el sopar.

A les 11 de la nit va començar el ball  de revetlla amenitzat pel conjunt Vives Veus amb disco mòbil inclosa, que va finalitzar al voltant de las tres de la matinada. Durant el ball es va repartir coca i cava pels assistent, i es va efectuar el sorteig d’un pernil.

Des de l’Associació de Veïns assenyalen que aquesta ha estat una de les revetlles més participades, tan al sopar com al ball. Al voltant d’unes 800 persones procedents de tota la comarca van poder gaudir-la.

La Junta mostra la seva satisfacció de com ha transcorregut la revetlla, agraeix “la col·laboració del servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí que s’ha fet càrrec del conjunt musical, i als comerços i empreses vilanovines que han col·laborat amb la publicitat, doncs sense ells no seria possible la celebració de la revetlla”. També agraeixen “la col·laboració de la colla de diables Cabrons de Vilanova per la seva actuació i a en Camilo Grados per coordinar als atletes que han portat la flama del Canigó”.

Per últim, la Junta agraeix “a la nombrosa representació de membres del consistori encapçalats per l’alcaldessa Noemí Trucharte, que ens han honrat amb la seva presència”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by