Uns 300 infants desfilen a Can Papasseit, pel carnaval del Camp del Rei |ÀUDIO i FOTO|

19 Feb 2018


La 33a edició del Carnaval infantil del Camp del Rei va aplegar dissabte, a Can Papasseit, gairebé 400 persones, 300 de les quals eren nens inscrits per participar del concurs on també hi havia una dotzena de comparses. Manolo Cano, el president de l’Associació Cultural Camp del Rei, feia una valoració molt positiva i destacava la feina de l’entitat, “tant per l’experiència dels més veterans com per la frescor i la inquietud dels més joves”


carnaval infantil 2018-faldo-v2

Després de recórrer els carrers del barri amb música i gresca, els participants van desfilar a l’escenari, sota la supervisió del Jurat que enguany, estava integrat per Cristina Sánchez, en representació de La Xarxa Igualada; l’artista Marilú Martínez-Ruiz, i el regidor de Cultura d’Igualada, Pere Camps.

El premi de 125€ a la comparsa més marxosa va ser per a l’Ampa Joan Maragall “Farts de fantasmes” i l’altre premi del mateix import i que premiava el millor vestuari, fou per “Al mal temps bona cara”, integrada per les llars d’infants municipals La Baldufa i El Molinet. Cano destacava la satisfacció pel fet que La Baldufa arrossegués El Molinet en aquest carnaval, amb l’excusa de celebrar el desè aniversari.

Pel que fa als premis individuals van recaure sobre les “Nines russes”, el primer; “El Pop marxós”, el segon, i el tercer per a “Jack esqueletor i la novia cadàver”. I entre les petites comparses, els guanyadors van ser: “Mariposas de la vila”, “Fruitis”, i “Els arlequins”. El Premi Verd amb trofeu i xec de 50€ va ser per uns dracs fets amb cartró “Els Drakines” i el premi familiar va ser per “Policia local Oliver”.

Una de les observacions que han fet des de l’associació és que de cara l’any que ve, volen potenciar les disfresses d’adults ja que han vist que els pares i altres familiars s’involucren cada cop més.

Un any més, la gent del Camp del Rei es mostra molt contenta de com s’ha desenvolupat la festa i Manolo Cano donava les gràcies a tots els col·laboradors, comerços, el personal de l’Ajuntament i totes aquelles persones que han donat un cop de mà d’una manera o altra.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by