V365 i ERC anuncien que Junts x Vilanova donarà l’alcaldia a Noemí Trucharte i tomba un pacte alternatiu

14 Jun 2019
Ple - Imatge d'arxiu
Imatge d’arxiu

“Jordi Barón i Junts x Vilanova donaran demà l’alcaldia de Vilanova del Camí a Noemí Trucharte”. Així ho afirmen en un comunicat publicat a les xarxes socials des de V365 i també des d’ERC de Vilanova del Camí. Ambdues formacions lamenten no haver arribat a confirmar el pacte que en els darrers dies havien estat treballat entre les quatre formacions a l’oposició


Eleccions Municipals 2019

Àrea informativa dedicada


Des de V365 asseguren que “V365, ERC, VA i JxCatalunya han intentat negociar un acord de govern per Vilanova del Camí en els darrers 15 dies, però que finalment no es farà possible”. Parlen “dels interessos partidistes de JxCat” per tombar, a última hora, les opcions de fer un govern alternatiu a Noemí Trucharte i el PSC.

“Durant 15 dies s’havien fet 4 reunions amb tots els partits implicats, i fins i tot Jordi Barón havia donat el seu sí de paraula durant les negociacions”, afirmen des de la formació de Vanesa González, i afegeixen que el regidor de JxCat a Vilanova ha cedit davant l’estratègia del partit a la comarca. “Barón no ha tingut en compte les conseqüències de mantenir un govern com el de Trucharte pel nostre municipi” consideren.

També lamenten la decisió del regidor de Junts x Vilanova des d’ERC. En una publicació a les xarxes anunciaven la notícia pràcticament amb la mateixa explicació: malgrat els esforços de negociació portats a terme amb els diferents partits, després de moltes reunions per poder fer un pacte de govern alternatiu al PSC entre ERC, V365, VA i Junts x Vilanova, en Jordi Barón de Junts x Vilanova ha impedit que aquest fos possible, posant per davant els seus interessos partidistes, abans que els interessos del nostre poble i deixant així a Noemí Trucharte governar. El PSC del 155. El govern de les sancions”.

Des d’ERC avancen que tenen la intenció de portar a terme “una oposició constructiva, seriosa i ferma en la que puguem fer d’enllaç entre la gent del carrer i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, i amb la responsabilitat d’utilitzar la nostra posició en favor de tots els vilanovins i vilanovines”.


COMUNICAT DE PREMSA de V365

Jordi Barón i JxCat donaran demà l’alcaldia de Vilanova del Camí a Noemí Trucharte

V365, ERC, VA i JxCatalunya han intentat negociar un acord de govern per Vilanova del Camí en els darrers 15 dies. Lamentablement, els interessos partidistes de JxCat han tombat, a última hora, les opcions de fer un govern alternatiu a Noemí Trucharte i el PSC.

Durant 15 dies s’havien fet 4 reunions amb tots els partits implicats, i fins i tot Jordi Barón havia donat el seu sí de paraula durant les negociacions. Tot i això, davant del posicionament positiu de V365, ERC i VA, el regidor de JxCat a Vilanova ha cedit davant l’estratègia del partit a la comarca, prioritzant el partit per davant del Vilanova. Barón no ha tingut en compte les conseqüències de mantenir un govern com el de Trucharte pel nostre municipi.

Així doncs, Barón es votarà a ell mateix, donant automàticament l’alcaldia a la llista més votada. V365, ERC i VA lamenten que, un cop més, no s’hagi pogut arribar a un acord de govern estable al nostre municipi.

Comunicat de premsa | ERC Vilanova del Camí

ERC escrit no acord constitucio 2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by