Victòria sense gaire dificultats del CTT Vilanova del Camí davant el Castelldefels

08 Feb 2019
CTT Vilanova gen17 web
Imatge d’arxiu

El CTT Vilanova del Camí va aconseguir vèncer sense gaire dificultats al CTT Castelldefels per 4 a 2. Això permet als vilanovins mantenir-se en els primers llocs de la classificació. Del conjunt novell del Castelldefels va destacar el jove jugador Àngel Navarro, amb molt bona tècnica va aconseguir els dos punts pel seu equip. Per part del CTT Vilanova del Camí cal destacar el jove Marcos Villar

El partit el va iniciar per part dels locals Adrián Sánchez, una mica fred. No va mostrar el seu millor joc i va acabar perdent per 0 a 3 davant Ángel Navarro.

L’empat l’assolia Marcos Villar en derrotar en un partit renyit a David Fernández per 3-2 (11-7, 4-11, 7-11, 8-11, 11-9).

Manuel Suero donava avantatja als locals imposant-se per 3 a 0 a Ivan Paradís en un partit en el qual només el primer parcial va estar ajustat (13-11).

M. Villar no va poder sumar en perdre 1 a 3 davant A. Navarro amb un ajustat 9-11 en el quart parcial.

Adrián Sánchez trencava l’empat en derrotar sense problemes per 3-0 a Paradís i Manuel Suero feia el mateix amb Fernández tancant el partit i donant la victòria als vilanovins.

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by