Vilanova del Camí es torna a sumar a la commemoració del Dia Internacional de les Dones

02 Mar 2018

Agenda 8M_2018-portada-v1


La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena ha tornat a coordinar en una agenda única els actes que des de les regidories d’Igualtat de Gènere dels municipis de la MICOD i les diverses entitats del territori s’han preparat entorn al 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Aquesta setmana s’ha presentat el programa conjunt d’activitats. A Vilanova del Camí hi ha fins a tres propostes programades de cara la setmana que ve


Dimarts 6 de març, el Club Esportiu Budokan i l’Ajuntament de Vilanova del Camí han organitzat un taller d’autodefensa personal per a dones. Es farà a l’aire lliure, a la plaça del Mercat, entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del vespre. És un taller gratuït que anima les dones a adquirir tècniques bàsiques d’autodefensa. L’impartiran membres del Club Esportiu Budokan.

Taller Autodefensa 8 de març 2018-v1

L’endemà dimecres 7 de març, hi ha prevista una activitat de caire ben diferent. Una hora del conte a la Biblioteca de Vilanova del Camí amb “Contes per a la igualtat de gènere”, a càrrec de Sara Genovart. La sessió serà a les sis de la tarda, a la biblioteca vilanovina que l’organitza amb el suport de l’Ajuntament, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació i la MICOD.

Biblioteca 8 de març cartell_igualtat-v1

Encara hi ha una altre activitat, organitzada en aquest cas des de la Unión Cultural Extremeña Anoia, prevista pel dissabte 10 de març. La UCE ha convidat Verònica Amezcua, psicòloga i psicoterapeuta que es farà càrrec d’una xerrada-col·loqui sobre les creences familiars i de com ens poden afectar en el dia a dia. Aquestes creences, explica Amezcua, poden influir en la presa de decisions, en l’autoestima i en les relacions afectives o familiars.

MUJER TRABAJADORA 2018-v1

Totes les activitats entorn a la commemoració del 8 de març que coordina la MICOD estan recollides en una agenda que podreu trobar als diferents equipaments municipals, al web vilanoví vilanovadelcami.cat i al de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena www.micod.cat

Agenda 8M Dia Internacional de la Dona 2018


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by