Vilanova Comerç enceta la segona setmana de promoció de Sant Valentí

11 Feb 2019

Una vintena llarga de comerços locals associats a Vilanova Comerç engeguen aquest dilluns la segona setmana de promoció per “enamorar els seus clients”. Els establiments han activat diferents estratègies  de dinamització per augmentar i fidelitzar la clientela

Els comerços locals que participen a la campanya “Enamora’t del teu comerç” estan identificats amb la imatge corporativa corresponent i un photocall on s’indica l’oferta o la promoció que ofereixen als seus clients. Des de descomptes en productes i marques concrets, a promocions 2×1 o 3×2.

Aquesta campanya permet aguditzar l’enginy i deixar anar la imaginació per trobar una estratègia comercial que animi a la compra.

Comprant a Vilanova hi guanyem tots!

Recordeu que la campanya “Enamora’t del teu comerç” serà activa fins el proper diumenge 17 de febrer. Fins llavors podeu trobar promocions i ofertes a: Mapfre, SuperMas, Gonzalo, Punt Viatges, Sígrid Informática, Novetats Maria, Anfora’s, El Golafre, Anna Estilista, La Bona Salut, Azabache, Azul Immobiliària, +KLlibres, Entreteixits, Marisa Gil estètica, AGG Servicios, Infinity, Mercat Municipal Sant Hilari, Kukada’s, Frankfurt El Fanalet, Cerámica Rocandi, Restaurant Mar i Terra, Artesania J. Pons i Clínica Dental Vilà.

Enamorat del teu comerç cartell

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by