Vilanova del Camí lliura els premis de la campanya Compra i Guanya de la Xarxa de Barris Antics amb projectes

16 Jul 2019
compra i guanya (1)

Una vintena de persones va participar aquest divendres en l’acte de lliurament dels premis de la campanya Compra i Guanya de la Xarxa de Barris amb projectes, de la qual en forma part Vilanova del Camí

L’acte que va anar a càrrec de l’Alcaldessa Noemí Trucharte i de Conxita Roca, presidenta de l’associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari.  També hi van participar la regidora de Cultura i Promoció Econòmica, Carlota Silva, el regidor d’Urbanisme, José Saucedo, el de Serveis Personals, Salut i Consum, Xavi Sala.

La campanya ha repartit 30 premis en forma d’experiències que podran gaudir en els municipis adherits. A banda del premi que ofereixen aquests municipis també es va lliurar aquest divendres un lot de productes aportats pels establiments vilanovins que han participat en aquesta edició. El premi ha estat per a Rosa Bernadas i la butlleta guanyadora es va segellar a Peixos Aurora.

Així mateix es va lliurar un premi entre els comerços vilanovins que han col·laborat en la campanya que ha estat per a Jenifer Barco, de la Perruqueria Unisex del carrer Verge de Montserrat, que podrà gaudir d’una experiència al municipi de Santa Coloma de Queralt.

Vilanova del Camí ha ofert, en el marc de la campanya, un premi per a cada un dels 30 municipis adherits que es podrà gaudir el pròxim 21 de setembre. L’experiència vilanovina inclou una passejada per l’entorn natural del municipi, un àpat per a dues persones, un DVD de promoció del municipi i uns vals per participar a la propera edició del Vilashopping.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va agrair els comerços la seva participació en aquesta campanya que ajuda a dinamitzar el comerç local del casc antic i el Camp del Rei.

compra i guanya

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by