Vilanova instal·larà dos nous contenidors per recollir l’oli usat

24 Set 2010

“Ser de Vilanova vol dir ser ecològic”, amb aquesta contundència explicava el regidor de Medi Ambient Francesc Viera, la consciència que vilanovins i vilanovines tenen per temes tant importants com el correcte tractament dels residus o el reciclatge. En només 8 mesos s’han recollit a Vilanova del Camí 825 litres d’oli domèstic usat, 719 a través del contenidor que està instal·lat a la cruïlla del carrer Mossèn Amadeu Amenós amb Papa Joan XXIII, i 106 als bars i restaurants, prèvia trucada de l’interessat.

Donada la bona acollida que ha tingut la iniciativa, la regidoria ha decidit instal·lar, durant el proper mes d’octubre, dos nous contenidors per recollir l’oli usat. Els nous contenidors s’ubicaran al carrer Fra Juníper Serra i al carrer Cristòfol Colom, prop de les escoles, amb l’objectiu que tothom hi pugui accedir-hi fàcilment.

Des de la regidoria de Medi Ambient recorden que també es poden dipositar les ampolles d’oli domèstic usat a la Deixalleria Municipal, al carrer dels Tintorers, 29. L’horari de la Deixalleria és de dilluns a dissabte de deu a una del migdia i de quatre a dos quarts de vuit del vespre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.