Vilanova tanca amb èxit una nova edició de la campanya Barris Antics |FOTOS|

18 Set 2017


Agraïts per l’acollida i satisfets de l’activitat, així podríem resumir el sentir general de les prop de 50 persones que dissabte van visitar Vilanova del Camí. Arribats d’una vintena llarga de municipis catalans –que participen a la campanya “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir”, van ser rebuts a la porta de l’Ajuntament pel regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, el regidor d’Urbanisme i titular de la Llei de Barris, Juan Manuel Cividanes, el d’Obres, Manuel Ocaña i la regidora de Cultura, Imma González


Després de la salutació oficial, i de la tradicional foto de família, la comitiva, guiada pels membres de la Colla Excursionista i acompanyats pels voluntaris de Protecció Civil, va iniciar una passejada per l’entorn natural de Vilanova que els va permetre gaudir d’unes vistes i paratges de gran bellesa. La ruta era senzilla, donat que hi participaven tant persones grans com quitxalla i va tenir parada obligada al safareig, construït el 1932, i també al Parc Fluvial, recuperat fa més d’una dècada.

A la tornada, conversa distesa i tot seguit dinar a Can Muscons, una masia del segle XIX, concretament de 1863, que també va sorprendre als nostres visitants, sobretot per l’escala de caragol que comunica els diferents pisos de l’edifici des d’un cilindre central.

L’acte es va acabar amb una amena sobretaula i l’obsequi, per part dels representants municipals, d’un vídeo promocional del municipi.

Els participants d’aquesta setena edició de Barris Antics, el programa de dinamització del comerç dels barris antics, van agrair a l’Ajuntament de Vilanova del Camí la seva acollida i van mostrar la seva satisfacció per haver pogut participar i gaudir d’aquesta experiència.

barris antics 16set17-W