Alumnes del Pla de les Moreres col·laboren amb Càritas Vilanova en un recapte d’aliments

30 Nov 2017

Caritas1


Alumnes de l’Institut Pla de les Moreres participaran aquest divendres dia 1 i dissabte, 2 de desembre, en un acapte d’aliments als supermercats de la població, en col·laboració amb Càritas Parroquial de Vilanova del Camí. Aquesta acció de suport al voluntariat de Càritas es desenvolupa dins el Servei Comunitari que aquest curs, ha iniciat l’Institut Pla de les Moreres amb alumnes de 4t d’ESO. Consisteix en fer deu hores de voluntariat, fora de l’horari escolar, en diferents entitats del poble


La primera, serà com dèiem el recapte d’aliments que es farà divendres i dissabte, en els supermercats Dia, Mas, Sebastian i Àrea de Guissona de Vilanova del Camí. Un voluntariat que es fa en col·laboració amb Càritas Parroquial de Vilanova del Camí. Hi participaran 8 alumnes.


D’altra banda, el diumenge 17 de desembre, des de l’Institut Pla de les Moreres han preparat una diada a la plaça del Mercat, durant la qual faran diferents activitats solidàries en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.


Sota el títol “JUGUEM amb la Marató” alumnes de l’institut faran tallers amb els més petits: de xapes, de maquillatge, balls… Seran activitats obertes a tota la població, des de 11 h del matí a les 20 hores.

Hi haurà una bústia per fer donatius voluntàriament els quals es destinaran íntegrament a la Marató.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by