Creu Roja Anoia i Carrefour demanen col·laboració per una ‘Tornada a l’escola solidària’

05 Set 2013

Tornada_escola_solidaria_2013El setembre, amb l’inici del nou curs escolar, les despeses que han d’afrontar les famílies augmenten. Per tal de minimitzar una mica els efectes de la crisi entre les famílies més vulnerables, la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja Anoia engeguen la campanya “Tornada a l’escola solidària” per cinquè any consecutiu, amb l’objectiu de recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin.

L’acte central de la campanya es durà a terme demà divendres i també dissabte. Els voluntaris de Creu Roja estaran presents al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada en l’horari de major afluència, per explicar en què consisteix aquesta iniciativa i recollir les donacions de material escolar, que es recomana que siguin llapis, bolígrafs, gomes d’esborrar, maquinetes de fer punxa, regles de 20-30 centímetres, quaderns de mida mig foli, retoladors de colors, llapis de colors, blocs de dibuix i motxilla escolar.

Una vegada acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar a la recollida entre els clients de l’establiment, que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats.

L’organització anima a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa i a fer-ne difusió a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #tornadaescolasolidaria