Doble funció i doble èxit d’un espectacle musical amb segell vilanoví

08 Mai 2012

Artístic el Musical foto de grupGairebé 700 persones han gaudit amb l’estrena de l’espectacle El Musical. Un espectáculo por descubrir. El projecte encapçalat per Sheila Grados i Sara Ramos, amb la complicitat de Rosalba Sánchez, directora de l’Escola de música, dansa i teatre Artístic, ha comptat amb la participació destacada en el guió de Rubén Caldito i d’una vintena de persones, entre el repartiment i el cos de veu i ball. La comèdia musical ha emocionat i ha interessat a moltes persones en aquest projecte. L’entusiasme que hi han posat és tant gran, que com reconeix Rosalba Sánchez, els engrescaria poder-lo representar fora de Vilanova del Camí.

El musical ha pujat a l’escenari de Can Papasseit en dos caps de setmana consecutius. La primera funció, en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, va aplegar 320 persones. La il•lusió de l’estrena es va sumar a l’emoció de poder destinar la recaptació a les voluntàries de l’entitat. A més, es va retre un petit homenatge a Emilia Calle, qui fins ara havia estat presidenta de la delegació vilanovina i ha deixat el càrrec recentment. Emilia Calle va pujar a l’escenari a recollir, amb visible emoció, un ram de flors.

Rosalba Sánchez ha tornat a destacar el suport de totes les persones i empreses que han fet possible aquest gran muntatge. A més ha destacat la bona feina de l’equip de Radio Sala amb Ignasi Gallart al so i José Manuel Cid a la il•luminació; Urbani Castilla, al vestuari en col•laboració amb Artístic i Aitor Garcia i Chema Ballester de Graff Club que han participat en els decorats. També ha tornat a agrair el treball de Francisco Javier Mancebo que s’ha encarregat juntament amb l’escola de la producció musical.

Míriam Garzón i Gràfiques Vilanova han treballat en el disseny gràfic, mentre que José Maria Escalante, Francisco Moreno, Manuel Amaro i els germans Ramos, s’han fet càrrec de la construcció de l’escenografia.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by