Excel·lent inici de temporada del Club Gimnàstic San Roque

20 Set 2017

San Roque trofeu Figueres 2017-W


Aquest cap de setmana el Club Gimnàstic San Roque ha iniciat la temporada de tardor amb els seus exercicis individuals en nivell Copa Base, participant dissabte al Trofeu Gaudí a Barcelona i diumenge, a la V Copa de Figueres


Van participar i estrenar exercicis: Carlota Zamora i Gisela Ramírez, en categoria aleví, amb aparell de maces; Inma Cardozo, infantil, amb l’aparell de cinta; Sandra Domínguez, Rut Vives i Paula Mensa en categoria cadet, amb aparell de cinta; i Itziar Mensa, juvenil, en aparell de pilota.

Van fer el seu debut amb el nou exercici, tot i els nervis que implica el primer dia que el portaven a terme a pista i competició i van aconseguir un bon resultat i un bon acolliment per part del públic i jutges. A destacar la primera posició de Carlota Zamora i la tercera posició de Gisela Ramírez, entre les alevines.

Totes les gimnastes i equip tècnic estant treballant de valent amb molt esforç de cara al classificatori pel Campionat d’Espanya que es celebrarà el pròxim 8 d’octubre a Figueres.

Des del Club volen felicitar a totes i animar perquè segueixen en aquest camí de treball i esforç. També feliciten pel seu debut a gimnastes i equip tècnic.