Inscripcions per col·laborar en la rebuda de SSMM els Reis d’Orient

04 Nov 2011

Cavalcada de Reis 2011Com cada any, amb la proximitat de Nadal, des de l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí han fet una crida a totes persones que col·laboren en la recepció i la Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient al municipi. Aquest any, la inscripció es pot fer qualsevol dimecres d’aquest mes de novembre, així com també els dimecres 14 i 21 de desembre. Cal adreçar-se al Centre Polivalent Can Papasseit de les 9 a les 10 de la nit. També es poden fer inscripcions per Internet al bloc de l’entitat http://reisvilanova.blogspot.com. Per col·laborar cal tenir com a mínim 15 anys.

D’altra banda, des de l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí també han aprofitat per recordar que si és el primer o segon any que es participa en aquesta activitat, per poder sortir el dia 5 de gener cal anar també el dia 28 de desembre a la tarda i/o el dia 1 de gener al matí.

Com a novetat totes aquelles persones que vulguin portar vehicles motoritzats (motos superiors o igual a 125cc i cotxes) hauran de presentar còpia de l’assegurança vigent abans del 21 de desembre, i qui no la presenti no podrà sortir.

Des de l’entitat han demanat també un cop de mà per a la resta de preparatius de la festa, com ara el muntatge de les carrosses o la classificació dels paquets que fan arribar Ses Majestats els Reis d’Orient per als infants vilanovins.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by