L’ajuntament i l’ACI renoven la col·laboració en matèria de promoció del comerç

30 Mai 2011

conveni ACIL’ajuntament i l’Associació del Comerç i la Indústria de Vilanova del Camí van renovar la setmana passada el conveni de col·laboració en matèria de promoció del comerç. L’alcalde en funcions, Joan Vich i el president de l’ACI, Assenci Sánchez, van signar el document en el que s’expliquen les competències de cada una de les parts.

L’ajuntament concedeix una ajuda econòmica de 8.000 euros a l’ACI, que durant el 2011 es compromet a organitzar diferents accions en matèria econòmica i social. En aquest marc s’han previst, per exemple, la Fira de Nadal, les dues edicions del Mercat V de preu, la Desfilada i la Fira del Comerç i la Indústria.

Mitjançant conveni, l’ACI, també es compromet a tirar endavant actuacions que permetin augmentar el grau de qualificació i de competitivitat del comerç a Vilanova del Camí.

Durant la seva intervenció, Joan Vich, alcalde en funcions, va agrair a l’ACI la seva tasca com a dinamitzadora del comerç local i al seu president la seva col·laboració en matèria econòmica i social.

Aquest és el darrer conveni que es signa durant aquest mandat que s’acabarà l’11 de juny amb la constitució dels nous ajuntaments.

A la signatura també hi va ser present una bona representació de la junta directiva de l’ACI i el regidor, en funcions, de l’Àrea de Promoció Econòmica, Ricard Torras.