La Colla i el Camp del Rei col·laboren amb La Marató de TV3

04 Nov 2011

MaratoTV3La Colla Excursionista de Vilanova del Camí i l’Associació Cultural Camp del Rei participaran el dia 13 de novembre amb La Marató de TV3. Les dues entitats, amb la col·laboració de l’Ajuntament vilanoví, han preparat una sortida per l’entorn natural de Vilanova del Camí. El preu d’inscripció és de 10 euros per persona i inclou l’esmorzar. Els beneficis es destinaran a La Marató 2011, dedicada al trasplantament d’òrgans.

La sortida és prevista el diumenge 13 de novembre, a les 9 del matí des del Restaurant Nou. Serà una caminada popular pels volts de Vilanova del Camí, amb l’animació del grup de percussió moltaXamba. Tots els participants podran passar una bona estona i gaudir d’un bon esmorzar. A més es lliurarà un obsequi a l’arribada, prevista cap a les 12 del migdia, a l’Escola Marta Mata.

Per fer la inscripció i comprar els tiquets cal adreçar-se a la seu de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, al Restaurant Nou o bé al Banc Popular. També es poden adquirir a la seu social de l’Associació Cultural Camp del Rei, al carrer Sant Josep, 32.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by