La consellera presidirà l’acte de presentació de l’Associació de Donats de Sang de l’Anoia (ADSA)

08 Set 2010

Ass. Don. AnoiaTambé aquesta tarda, però a les set, la consellera de Salut, es desplaçarà al Centre Cívic del barri La Pau, on presidirà l’acte de presentació de l’Associació de Donats de Sang de l’Anoia (ADSA) als municipis de la comarca. Acompanyaran a la consellera, la presidenta de l’associació, Pepita Còdol, l’alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang i el cap del Banc de Sang i Teixits de la Catalunya Central, Dr. Ramon Salinas.

L’ADSA es va constituir l’abril de l’any passat amb l’objectiu de promoure la donació de sang i plasma sanguini per cobrir les necessitats de la comarca.

L’Associació de Donants de Sang de l’Anoia ha treballat des d’aleshores per augmentar les xifres de donants que a la comarca de l’Anoia han passat del 33,33% registrat al 2007 al 43,50% durant el 2009.

L’associació continua treballant en campanyes de divulgació i conscienciació perquè aquestes xifres, no només es mantinguin, sinó que s’incrementin. En aquest sentit des de l’ADSA, que treballa colze a colze amb el Banc de Sang i Teixits, prepara campanyes específiques per augmentar la fidelització dels donants, per incorporar-ne de nous i sobretot, per motivar el col·lectiu jove.

Un altre dels objectius de l’ADSA és implicar tots els municipis de la comarca en aquesta tasca i fer-los partícips de les campanyes informatives i de conscienciació.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by