Les entitats esportives renoven els convenis anuals de col·laboració

06 Nov 2014

Signatura conveni entitats esportives 2014-2015Aquest dimarts, dins del programa de suport a clubs del Servei d’Esports, s’ha dut a terme la signatura de convenis amb aquelles entitats esportives que fan ús periòdic de les instal·lacions municipals per a desenvolupar els programes de promoció de cada entitat. Enguany, han estat 12 les entitats esportives convocades: Club Esportiu Anoia, Club Futbol Vilanova, Club Futbol La Paz, Club Handbol Vilanova, Vilanova Bàsquet Endavant, Club Futbol Sala Can Titó, Club Tennis Vilanova, Club Petanca Vilanova, Club Petanca Sta. Lucia, Club Esportiu Budokan, Club Tennis Taula Vilanova i la UD San Roque.

Els convenis marquen les pautes de cessió d’ús dels espais esportius de cada entitat, com també les normes bàsiques funcionament i col·laboració per a la promoció esportiva.

L’acte fou presidit per l’alcaldessa Vanessa González, i pel regidor d’Esports Antoni Maturana.

En el torn de paraula, l’alcaldessa va agrair als presidents i presidentes la bona feina que estan duent a terme pel desenvolupament esportiu al municipi i la constància en el dia a dia de treball per l’esport i per l’entitat. Els va encoratjar a continuar endavant en la mateixa línea per la importància de la feina que fan per l’educació dels infants a través dels valors de l’esport. També posà en valor el suport municipal tot recordant que va més enllà de la  subvenció anual. L’Ajuntament ofereix infraestructura, suport i assessorament tècnic i cessió d’ús  d’equipaments i té la intenció de continuar treballant al costat de les entitats en aquesta mateixa línea.

Per la seva banda Antoni Maturana, també aprofità per agrair la tasca desenvolupada i per encoratjar-los a continuar treballant. També aprofità per oferir el seu suport personal, i el del Servei d’esports en el dia a dia del treball esportiu, en els projectes de temporada i activitats puntuals

A través d’aquest conveni es regulen les hores de pràctica de més de 700 esportistes de totes les edats, que generen prop de 2.000 usos setmanals, només a les instal·lacions municipals.