El 4t número de Narranación ens convida a viure una refrescant aventura de relats il·lustrats | ÀUDIO

08 Jul 2019

La revista anoienca Narranación acaba d’editar el 4t volum de contes d’adults il·lustrats. Ho fa després de tornar a posar en contacte a una bona colla d’artistes que han sumat el seu talent per fer realitat aquest número d’estiu que ha esdevingut també un espai de contacte i intercanvi de la seva creativitat

Narranacion Teresa Suau i Javi Fernandez 2

Javi Fernández, Teresa Suau i Marc González són les ànimes d’aquesta publicació que arriba al segon any de vida. La revista de contes, relats i il·lustracions Narranación va néixer el 2017 per esdevenir un punt de trobada de lletraferits, il·lustradors i altres artistes de la comarca. 

Més d’una seixantena de participants han col·laborat fins ara en aquests quatre volums. La majoria són de la comarca, un fet que sempre ha estat un dels punts bàsics per als editors d’aquesta publicació. El resultat és un producte de qualitat, treballat i molt cuidat que permet conèixer i potenciar el treball de tots plegats. Aquest quart volum és el més extens dels editats fins ara; de les 40 pàgines del primer número, ja han arribat a superar les 90. Tot i que saben que han de posar un límit, el cinquè s’anuncia especial, com avancen Javi Fernández i Teresa Suau.

Parir 4 números ha estat un camí llarg, però molt enriquidor per aquests artistes que creixen plegats i es nodreixen des de diferents gèneres literaris: ciència ficció, terror, drama… La filosofia de la revista és precisament compartir inspiració, una essència que es troba també a la portada. Fins ara estava en mans dels editors, però aquesta vegada, per primer cop, s’ha deixat en mans d’un jove il·lustrador vilanoví @Eduiee. 

A banda dels relats, que són el nucli de la revista, la publicació compta amb alguna secció nova respecte als números anteriors. També continuen amb l’estrena de nous productes multimedia que l’acompanyen. Es tracta de videorelats, una idea del video artista Jordi Solà. En la presentació del número 4 de Narranación van estrenar-ne el segon, basat en un dels contes publicats en el número 2. La idea és fer-ne més per continuar sum.

Des de Narranación també es promouen i organitzen altres activitats culturals com Concursos literaris, Jams d’escriptura, exposicions o lectures dramatitzades, sempre relacionades amb la creació literària, la lectura, la il·lustració i, sovint, la música. La idea és continuar creixent i promocionant la revista per tal de portar-la més enllà de les fronteres de la comarca.

Els editors també creen vincles amb joves editorials com és el cas de Mai Més Llibres, que els van acompanyar en la presentació del 4t número de Narranación. L’acte es va fer al local de Xauxa d’Igualada, un lloc especial de trobada per aquest col·lectiu.

La revista es pot comprar a diferents llibreries d’Igualada.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by