Narranación

Javi Fernandez i Laia (5)

L’últim dijous de cada mes, l’equip de Narranación ens convida a un particular club de lectura on es parlarà amb els convidats de literatura i qualsevol motiu artístic que sorgeixi del relat i la il·lustració, o de les experiències dels seus autors. A més a més, també hi trobarem diferents seccions habituals com la “Paraula de Berta”, on la Berta Creus parlarà de manera dinàmica i divertida del significat, l’origen i l’ús d’una paraula curiosa o poc comú del català.

L’espai de l’APLEC, on l’Associació Promotora de la Llengua Catalana ens farà recomanacions del bon ús de la nostra llengua. O els “Quaderns de viatge” de David Canto, qui ens portarà a destins fantàstics segons grans obres de la literatura. Anuncis a l’estil dels publicats a la revista, contactes impossibles i la sintonia del programa, composta i produïda pel gurú de les dimensions múltiples: Red Pèrill.

El programa, un cop emès, es podrà escoltar en format podcast, enllaç que compartiran a les seves xarxes socials (@narranacion), on també podreu fer seguiment de les novetats i les diferents activitats promogudes per l’associació cultural al darrere del projecte.

Els podcasts de Narranación

Les notícies de Narranación

VI logo baner transp ver3
Enviar missatge
1
radionova.cat
Hola 👋
Aquest és el WhatsApp de Ràdio Nova.