Narranación

Javi Fernandez i Laia (5)

L’últim dijous de cada mes, l’equip de Narranación ens convida a un particular club de lectura on es parlarà amb els convidats de literatura i qualsevol motiu artístic que sorgeixi del relat i la il·lustració, o de les experiències dels seus autors. A més a més, també hi trobarem diferents seccions habituals com la “Paraula de Berta”, on la Berta Creus parlarà de manera dinàmica i divertida del significat, l’origen i l’ús d’una paraula curiosa o poc comú del català.

L’espai de l’APLEC, on l’Associació Promotora de la Llengua Catalana ens farà recomanacions del bon ús de la nostra llengua. O els “Quaderns de viatge” de David Canto, qui ens portarà a destins fantàstics segons grans obres de la literatura. Anuncis a l’estil dels publicats a la revista, contactes impossibles i la sintonia del programa, composta i produïda pel gurú de les dimensions múltiples: Red Pèrill.

El programa, un cop emès, es podrà escoltar en format podcast, enllaç que compartiran a les seves xarxes socials (@narranacion), on també podreu fer seguiment de les novetats i les diferents activitats promogudes per l’associació cultural al darrere del projecte.

Els podcasts de Narranación

Les notícies de Narranación

VI logo baner transp ver3

Relacionat Notícies

Notícia següent
whatsapp radio baner 2022-852x366-1-borde
trelevisiovilanova baner-2
podcast radio baner 2022-852x366-2-borde
Enviar missatge
1
radionova.cat
Hola 👋
Aquest és el WhatsApp de Ràdio Nova.