L’Hora de l’energia

David gilberte ocite

“L’hora de l’energia” és un programa que us oferim amb la col·laboració de l’Oficina Comarcal d’Impuls de la Transició Energètica (OCITE). L’oficina es va obrir el mes d’octubre al Consell Comarcal de l’Anoia amb l’objectiu d’informar la ciutadania i donar servei sobre les accions a emprendre i els processos cap a la transició energètica.

Cada divendres, després de l’informatiu migdia, mantindrem conversa amb el tècnic responsable de l’OCITE, David Gilberte, que és arquitecte tècnic i màster en Eficiència Energètica, especialitzat en projectes d’eficiència energètica i d’impuls de les energies renovables.

Amb ell descobrirem com ens pot ajudar l’OCITE i com ser més eficients. El lema del servei, com ens recorda David Gilberte és “Més energia neta i menys consum”, perquè l’energia més barata és la que no consumim.

L’oficina ofereix assessorament gratuït tant a particulars, empreses com a institucions, a la mida de les necessitats de cada cas. S’encarreguen de revisar, si és el cas, els projectes consultats i d’informar sobre la possibilitat d’accedir a ajuts econòmics per mitjà de la convocatòria de subvencions.

Segons assegura David Gilberte, la ciutadania va per davant de l’administració en matèria de transició energètica, i des del sector privat o particular, s’està actuant amb molt d’interès i tirant endavant projectes.

Locució i realització: David Gilberte amb Mireia Rubio
Horari d’emissió: divendres de 13:15 a 13:45 hores

Enviar missatge
1
radionova.cat
Hola 👋
Aquest és el WhatsApp de Ràdio Nova.