Longitud d’ONa, el minimagazine

Longitud ona anunci

Longitud d’Ona” és un nou espai de Ràdio Nova que neix durant la desescalada per l’estat d’alarma sanitària de la COVID-19.

S’emet de dilluns a divendres, a les 12:30 h, amb el format d’un “minimagazine” de mitja hora de durada, tot just abans de l’informatiu migdia.

El programa ha anat incorporant alguns dels col·laboradors de l’emissora local vilanovina, respectant les mesures de seguretat i amb connexions telefòniques. Amb ells parlem del temps, de moda, cinema, música, llibres, salut visual, psicologia, somnis… 

I per què longitud d’ona?

La longitud d’ona és la distància que existeix entre dos punts successius que es troben en el mateix estat de vibració. Imagineu dos ànecs de goma a la platja que estan ballant amb les onades… Doncs bé, la distància entre ells és la longitud d’ona. Però nosaltres, més que aneguets, tornem a ser com peixos dins l’aigua en el nostre medi i mitjà: la ràdio.

La intenció és fer passar una bona estona a l’audiència amb un contingut divers. Trobareu els podcast del “Longitud d’Ona” en aquest canal.

El programa està conduït per Esmeralda Morreres i amb la participació  Mireia Rubio i Marisa Martinez.

Horari d’emissió: de dilluns a divendres. De 12:30 a 13 hores.

EL PODCAST de Longitud d’ONa

Revistes

Accediu a l'històrics

Open chat
1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?