Vols llegir

[maxtitle]Programa Vols llegir?[/maxtitle]

Vols llegir 2012Ens ha caigut a les mans i en moltes ocasions, de manera ocasional. Hem d’estar per ell. Li prenem la forma i palpem el seu tacte. L’aroma ens sedueix. El seu contingut ens fa treballar la nostra imaginació i ens pot fer viure sensacions màgiques.

Té cos, ànima i personalitat. Té formes variades i pot acompanyar-nos a qualsevol lloc. El pots agafar o deixar quantes vegades vulguis. Però de ben segur que durant el temps que el tinguis a prop, et serà inseparable.
Potser, el que fins ara t’he explicat, et pot provocar que pensis en moltes coses: que serà?, com serà?, qui és?, de què es tracte?…, la resposta és ben senzilla: un llibre.
Un llibre te’l poden deixar, regalar…, pot tenir moltes pàgines o les justes. A més hi pots trobar històries i arguments de tot tipus.

“Vols llegir”, és principalment un programa de ràdio. Des de l’any 2004 i fins a l’actualitat, Ràdio Nova de Vilanova del Camí, a la comarca de l’Anoia, te reservat en la seva graella de programació el nostre espai, que setmanalment presenta en el seu contingut les novetats literàries, entrevistes, actualitat i altres seccions, que tenen com a denominador en comú: el llibre i la difusió de la lectura.

L’any 2008 es va crear el primer espai a internet amb els mateixos continguts que el programa radiofònic, en forma de bloc. Posteriorment, s’han obert altres vies de comunicació a través de les anomenades “xarxes socials”: Facebook, Twitter, Youtube, Paper.li, i que ofereixen una difusió molt extensa de tots els articles que incorpora el bloc del “Vols llegir”. Una pàgina que ha anat augmentant de manera progressiva i ràpida la seva implantació amb un seguiment de molts lectors-internautes, interessats amb la lectura i el llibre.
Si el que vols és que et parlin de llibres…, ben fàcil. Troba el dial de Ràdio Nova. Per fm, en el 107.7 (Anoia), i per internet a radionova.cat. També ens hi trobaràs, en el portal web genèric de libres i el temàtic de relats curts, a més del diferents canals oberts a les xarxes socials.

A més, tots els nostres articles també són publicats en el diari digital multimèdia de la comarca de l’Anoia: ‘infoanoia.cat’, dins de la secció ‘cultura-literatura’. Una excel·lent col·laboració entre els dos espais que ofereixen una màxima difusió als nostres continguts.
Ens llegiràs?, o millor dit…, ens escoltaràs?

[subtitle type=”2″]Contacta amb el Vols llegir[/subtitle][taglineslider]

volsllegir@radionova.cat

[/taglineslider][maxtitle]Podcast del Vols llegir?[/maxtitle]

Vols llegir

Accediu a l'històric

[button url=”https://www.vilanovainformacio.cat/radio-nova/programes-de-radio-nova/” color=”red”]Torna a programes[/button]
Enviar missatge
1
radionova.cat
Hola 👋
Aquest és el WhatsApp de Ràdio Nova.