Vilanova llueix des de diumenge nova il·luminació nadalenca |FOTOS|

04 des. 2017

fira de nadal 3des17 (58)Clicant sobre la imatge accediu a l’Àlbum Fotogràfic


Diumenge es va donar el tret de sortida oficial de les festes de Nadal amb l’encesa oficial de la il·luminació nadalenca. Abans però, l’alcaldessa Noemí Trucharte va adreçar unes paraules públic que s’havia convocat al voltant de l’arbre de Nadal de la plaça del Mercat, on també es va fer la recepció de dos personatges importants, dos follets que van venir des dels Esgavellats


fira de nadal 3des17 (66)Els follets van encetar l’acte oficial amb la lectura d’alguns consells, per a petits i grans,  per tenir en compte durant aquests dies de festes i també per la resta de l’any. Comprensió, convivència, tolerància… van ser algunes de les seves propostes. Abans de la intervenció de l’alcaldessa, els follets van convidar els nens i nenes que havien participat al taller de decoració d’espelmes d’Endinsa’t a encendre-les per començar a donar llum al Nadal.

En la seva intervenció, l’alcaldessa va donar la benvinguda als follets i va posar en valor l’agenda nadalenca d’enguany que recull més d’una quarantena de propostes dissenyades des de l’Ajuntament i les entitats locals, a qui va agrair la seva implicació i col·laboració. Trucharte va destacar “l’esforç que l’ajuntament ha fet per recuperar aquest any el Saló de la Infància” que s’oferirà, del 27 al 30 de desembre, i que inclou un gran ventall d’activitats i sorpreses a la mainada. I va comentar també altres activitats adreçades a la mainada i al públic familiar.

Tot seguit, l’alcaldessa va convidar els follets a encendre l’arbre de Nadal que des de diumenge il·lumina la plaça del Mercat. Aquest any, l’ajuntament també ha portat il·luminació nadalenca a 14 places del municipi.