19 campions d’Espanya de Nihon Tai-jitsu i 31 medalles més per al club Budokan

04 Jul 2017

Budokan Tai Jitsu Campionat Espanya juliol 2017 (2)


La selecció catalana de Tai-jitsu formada pels millors esportistes del club Budokan Vilanova del Camí s’ha endut fins a 19 medalles d’or, 14 de plata i 17 de bronze en el Campionat d’Espanya de Nihon Tai-jitsu. Ha estat la dotzena edició del campionat i s’ha disputat el passat cap de setmana a Leganés (Madrid) organitzat per la Real Federació Espanyola de Karate. Enguany, els vilanovins del Budokan n’han estat els principals protagonistes, ja que els esportistes de la Selecció Catalana han pujat al pòdium en totes les categories


L’equip, dirigit per l’igualadí Pere Soler, ha participat en les modalitats de Kata individual i parelles, expressió tècnica, randori, defensa personal i kumite. L’esforç en el constant entrenament i la notable cohesió de la selecció han donat els seus fruits en forma d’aquestes 19 medalles d’or, 14 de plata i 17 de bronze de les 27 categories possibles.

En la categoria sènior, tot i l’alta participació i l’alt nivell dels participants, els vilanovins han obtingut resultats favorables.

En la modalitat de randori per parelles, els catalans van omplir els primers llocs de classificació. El bronze va ser per José Orgaz i Joel Gómez, la plata per a Maria Carmona i Meritxell Navarro, i l’or, per onzè any consecutiu, per a Víctor Parra i Arnau Gràcia.

En la modalitat de katas per parelles el bronze fou per a Marcos Orgaz i Laura Tapiolas i l’or per a Víctor Parra i Arnau Gràcia.

I, per últim, en defensa personal, Maria Carmona va obtenir el bronze i Laura Tapiolas es va endur l’or.

Cal destacar que tots els competidors sènior són monitors del club Budokan i han col·laborat en la preparació de les categories base de la selecció.

Els medallistes de les categories base del Budokan Vilanova han estat:

  • En categoria Prebenjamí: Enoc Soler, Guillem Ariza, Quelvin Cordeiro i Xavi Garcia.
  • En categoria Benjamí: Paula Cuadros, Queralt Soler, Eric Nogales, Marc Hornos, Antonio Esteban i Jan Valls.
  • En categoria Aleví: Ramon Larrache, Jan Mateu, Jan Nogales, Gerard Jorba, Melanie Martos i Unai Galliot.
  • En categoria Infantil: Aaron Alcala, Marc Dizy, Aitor Mora i Antonio San Roman.
  • En categoria Cadet: Marc Torilo, Gerard Jorba, Irina Bocache i Mireia Solé.
  • En categoria Juvenil: Irina Gómez i Emma López.

Per novè any consecutiu el mestre Pere Soler ha fet brillar la selecció Catalana en els Campionats d’Espanya.

Cal felicitar tot l’equip, des dels esportistes més petits fins als més grans, així com també la coordinació i els entrenadors, per la feina feta durant aquests mesos i pels resultats obtinguts.

El Club Esportiu Budokan Vilanova del Camí, amb més de 20 anys d’experiència en un mètode d’ensenyament d’arts marcials per a totes les edats, tanca temporada i obre les inscripcions per l’any vinent www.budokan.es

Budokan Tai Jitsu Campionat Espanya juliol 2017 (1)


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by