2a Jornada de Jocs escolars de Tai jitsu de la mà del Budokan Vilanova

10 Mar 2010

BudokanEl passat dissabte, 6 de març, es va celebrar al pavelló municipal de Can Passanals a Santa Margarida de Montbui la 2ª Jornada del jocs escolars de Tai jitsu. Aquesta competició de tècnica de base és classificatòria pel Campionat de Catalunya de Tai jitsu que es celebrarà l’últim cap de setmana d’abril, a Vilanova del Camí. Les 5 primeres parelles de l’escola esportiva del Budokan Vilanova del Camí hi participaran en l’edició d’enguany.

L’escola esportiva del Budokan Vilanova consta de 150 nens representant a les següents escoles: Antoni Gaudí, Castell d’Òdena, Cérvola Blanca, Gabriel Castellà, Garcia Foses, Emili Vallès, La Torre, Monalco, Mogwli, Maristes, Mestral, Torre Casanas, Joan Maragall, Marta Mata i Pompeu Fabra.

L’organització d’aquesta segona jornada ha estat a càrrec de l’escola Antoni Gaudí i l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i la coordinació i monitoratge de tots els participats va anar a càrrec del Budokan Vilanova del Camí, club d’arts marcial homologat per la Federació Catalana de Karate.

Els responsables de les AMPA de les escoles i els Ajuntaments organitzadors han agraït l’assistència a tots els participants en aquesta segona jornada. Cal destacar que un dels principals valors del Budokan Vilanova, i en general de les arts marcials, és la solidaritat, el respecte i la col·laboració.

El Campionat de Tècnica de Base de Tai jitsu és el segon de tres tornejos dels jocs escolars, on el podi es resoldrà entre els competidors que més puntuació acumulin en el total dels tornejos.

Per veure les classificacions de tots els participants: www.budokan.es